Bij wie willen we een tegel wippen?

Om onze doelstelling te halen (Menen, Lauwe en Rekkem fors vergroenen), hebben we veel mensen nodig die een deeltje van hun terrein willen vergroenen. Als de inwoners willen winnen van Stad Menen hebben we veel mensen en veel tegels nodig. Hieronder vind je de mensen en organisaties die we warm proberen te maken. Houd je niet in om samen met ons deze en andere mensen en organisaties aan te spreken.

  • Warenhuizen
  • Bedrijven
  • Scholen
  • Medeburgers

Stad Menen hoeven we alvast niet aan te spreken, want de stad heeft onze uitdaging aanvaard. Stad Menen heeft een lijst opgesteld met potentiële locaties op het openbaar domein en het stedelijk patrimonium.

Ook jij kan hieronder mensen uitnodigen om overbodige tegels te (laten) wippen. 

Wist je dat… mensen in een winkelstraat met veel groen, eerder gaan slenteren en halt houden aan een winkelraam. Werknemers werken ook liever in een groene omgeving. Planten bezorgen zuurstof en geluk.

Identiteit
Ik daag stad Menen en de Menenaars uit om tegels te wippen op

Op de kaart op de pagina kun je alle uitnodigingen van de burgers naar de stad zie om te ontharden en te vergroenen. De stad zal alle voorstellen bestuderen en overwegen om tijdens of na het VK op het voorstel/ uitnodiging in te gaan. De stad kan hierover echter geen enkele belofte maken. De werkgroep begrijpt die opstelling.

Bijv. alle boomspiegels uitbreiden
 
Specifieke locatie
Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.