Assistentiewoningen en serviceflats

Lukt het momenteel nog moeilijk om jouw woning te onderhouden? Of wil je gewoon liever kleiner gaan wonen met minder werk? En is een woonzorgcentrum niets voor jou omdat je graag nog je zelfstandigheid bewaart, zelfs op je oude dag? Dan is een assistentiewoning of serviceflat geknipt voor jou! 

Een belangrijk pluspunt van een assistentiewoning of serviceflat is dat de infrastructuur volledig is afgestemd op minder mobiele personen. Zo zijn er o.a. geen drempels, is er een lift aanwezig, zijn de deuropeningen breed genoeg om rolstoelen door te laten, is het toilet uitgerust met handgrepen enz. Dit vermindert het risico op vallen en vergroot jouw leefcomfort. Win-win! 

Een ander belangrijk voordeel is dat de woonassistent, aan wie je al je vragen kan stellen, steeds bereikbaar is. Voor de dagelijkse zorgen kan je, net als thuis, rekenen op onze thuiszorgdiensten. Denk maar aan aangepast vervoer, maaltijden aan huis, boodschappendienst, klusjesdienst,… 

Tijdelijk toch wat meer zorg nodig? Dankzij de garantie op crisis- en overbruggingszorg is dat geen enkel probleem. Bovendien kan je met een druk op de noodknop 24/24 en 7/7 hulp inroepen. Zekerheid en zelfstandigheid vinden elkaar! 

Voor meer info, contacteer ons: