Serviceflats ‘De Vlasblomme’

Ga je nog graag op stap? Dan is De Vlasblomme met zijn 19 serviceflats een ideale keuze!  

Het gebouw bevindt zich in het centrum van Lauwe met zijn winkels, cafeetjes, verschillende diensten en enkele bushaltes. 

Elke flat bestaat uit een woonkamer met keukenblok, een slaapkamer, een badkamer, een berging en een eigen balkon of terras. Alle modern comfort is er aanwezig om jou het wonen aangenaam en gemakkelijk te maken met extra aandacht voor je veiligheid. Alle flats zijn trouwens bereikbaar via een lift. En heb je geen zin om zelf je potje te koken? Steek dan gerust je voetjes onder tafel in de cafetaria van het woonzorgcentrum Ceres aan de overkant van de straat.  

Een uitzonderlijke troef is de regelmatige aanwezigheid van een woonassistent in het nabijgelegen woonzorgcentrum Ceres. 

Heb je zin in een koffie- en taartnamiddag met familie en/of vrienden? Of een gezelschapsspel met de kleinkinderen? Een babbel met medebewoners? Dat kan allemaal in onze ontmoetingsruimte waar regelmatig activiteiten georganiseerd worden. 

In nood of hulp nodig? Via het noodoproepsysteem 24 u op 24 en 7 dagen op 7 staat er steeds gekwalificeerd personeel om de hoek in het nabijgelegen woonzorgcentrum Ceres. 

Voor meer info, contacteer ons: