Word animator op onze vakantiewerkingen!

Gepubliceerd op Donderdag 02 mei 2024

Tijdens de zomervakantie organiseren we weer tal van vakantiewerkingen. Ons doel is om kinderen een boeiende, speelse en gezellige vakantie aan te bieden. Maar dat kan slechts slagen met enthousiastelingen zoals jij aan boord!

Daarom zijn we steeds op zoek naar enthousiaste animatoren om activiteiten te organiseren. Het zou superfijn zijn mocht je in 2024 deel uit maken van ons team! Het belooft terug een TOP-vakantie te worden voor jezelf en alle kinderen/ jongeren in Menen!

We zoeken zowel ervaren hoofd- en jeugdanimatoren als nieuwe animatoren met goesting om alle kneepjes van ’t vak te leren.

Vanaf de leeftijd van 15 jaar kan je aan de slag als animator en ontvang je een forfaitaire vrijwilligersvergoeding van €41,48/dag.

Word je in 2024 minstens 16 jaar, heb je een animatorattest (of daarmee gelijkgesteld) en al enige ervaring, dan kan je als hoofd- of jeugdanimator aan de slag en word je vergoed volgens salarisschaal E1 (€14,05/uur).

De verschillende functieprofielen en nog meer informatie kan je terugvinden via www.menen.be/ animatorinmenen
 

Hoe inschrijven?

Klinkt een vakantie vol speelplezier ook als muziek in jouw oren? Heb je zin om je, voor een korte of lan- gere periode (tijdens de paas- en zomervakantie) op een positieve en speelse manier in te zetten op onze werking? Maak dan je profiel aan op ons platform BookU (register. booku.be/jeugdmenen) of neem contact op met de jeugddienst.

Heb je al een profiel van de voorgaande jaren? Dan kan je opnieuw inloggen via app.booku.be/staff om je beschikbaarheden meteen door te sturen.