Nieuws - meest recent

Maandag 6 februari kwamen de OCMW-raadsleden bijeen in de raadzaal van het OCMW (Welzijncampus Noorderlaan).

Het stadsbestuur en OCMW Menen is op zoek naar technische personeel.

Het 3de nummer van 2018 van ons stadsmagazine LEIEDRAAD staat online. Lees hier ons maartnummer en bekijk ook de activiteitenagenda UiT in MENEN en het Steigernieuws (info van ons CC De Steiger) achteraan het stadsmagazine. Volgende week krijgen alle inwoners van Menen, Lauwe en Rekkem een exemplaar in de brievenbus.

Dit jaar zet Salto de hele stad in de steigers. Letterlijk, want zeven kunstenaars gewapend met duizenden plastic bouwblokken ‘verbouwen’ de hele stad. Maar dat kunnen ze niet alleen. Ze hebben jouw hulp nodig! Laat je fantasie de vrije loop, bouw mee aan het mooiste festival van Vlaanderen en beleef Salto zoals je het nog nooit beleefde. Jong of oud? Twee linker- of twee rechterhanden? Maakt niet uit: iedereen kan meehelpen!

De Jeugddienst van Menen is op zoek naar animatoren voor de diverse werkingen. Ben je een creatieve duizendpoot en kan je goed omgaan met kinderen? Kan je jezelf engageren in de zomervakantie? Stel je dan nu kandidaat!

15/03

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de stad Menen in samenwerking met de Ouderenadviesraad een Seniorenfeest. Op donderdag 15 maart 2018 zakt de Mini Maxi Band af naar Park Ter Walle om er een optreden te geven op het Seniorenfeest van Menen.

26/02

Maandag 26 februari komen de gemeenteraadsleden bijeen in de raadzaal van het Stadhuis, Grote Markt 1 in Menen. De vergadering start gewoontegetrouw om 19:00. Hier vind je de toelichtingsnota en kun je ook een virtueel bezoek brengen aan de raadzaal.

19/05

Uw kind kan al fietsen met steunwieltjes, maar wil leren fietsen zonder steunwieltjes? Dan is KIJK! Ik fiets! echt iets voor u! Als mama en papa help je uw kind met de oefeningen.

05/03

Familiegroepen (Jong)Dementie brengen familieleden en mantelzorger voor personen met (jong-)dementie samen in een gemoedelijke sfeer waar ze informatie, ervaringen en steun uitwisselen.

31/03

Op zaterdag 31 maart 2018 organiseert Recreas ism TTC Gullegem en de “Gewestelijke Sportwerking” een recreatief tafeltennistornooi voor personen met een mentale beperking. Alle deelnemers worden ingedeeld in groepjes op basis van hun niveau. Iedereen speelt dus wedstrijden tegen gelijkwaardige tegenstanders.