Nieuws - meest recent

05/09

Vorig sportjaar organiseerde Tafeltennisclub And Leie Lauwe een aantal lessen tafeltennis voor mensen met een verstandelijke beperking. De deelnemers kwamen van “De Pelikaan” uit Menen. Met de opgedane ervaring wenst Tafeltennisclub And Leie Lauwe vanaf woensdag 5 september 2018 deze werking uit te breiden naar een grotere doelgroep.

Het Stadsbestuur van Menen werft voor onmiddellijke indiensttreding 1 Technieker openbaar patrimonium D1- D3 (m/v) (contractueel bepaalde duur – voltijds) aan.

27/08

Maandag 27 augustus komen de gemeenteraadsleden bijeen in de raadzaal van het Stadhuis, Grote Markt 1 in Menen. De vergadering start gewoontegetrouw om 19:00. Hier vind je de toelichtingsnota en kun je ook een virtueel bezoek brengen aan de raadzaal.

Het sproeiverbod wordt in West-Vlaanderen opgeheven. In vergelijking met de rest van Vlaanderen regende het de afgelopen veertien dagen beduidend meer in West-Vlaanderen.

Vanaf 1 september is er een aanpassing van de reisweg van lijn 81 richting Menen. De doorrijdende ritten op die lijn zullen rechtdoor rijden via de Lauwbergstraat zodat ze halte Lauwe Plaats kunnen bedienen.

Het stadsbestuur en het OCMW Menen zijn op zoek naar 1 tijdelijk maatschappelijk werker (m/v) B1-B3 voor de sociale dienst van het OCMW Menen.

De Provincie maakt, in samenwerking met de stad Menen, een provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP) ‘Galloo - Ropswalle’ op. De eerste stap in dit hierin is een publieke raadpleging waarbij we input vragen aan de bevolking.

Het stadsbestuur en het OCMW Menen zijn op zoek naar 1 voltijds diensthoofd uitvoerende facilitaire dienst en administratief technische gebouwendienst (A1a-A3a) (m/v) en 1 deskundige Patrimonium B1- B3 (m/v) afdeling Omgeving en Infrastructuur.

31/08

Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september is het feest in onze stad. Dan staan onze Wieltjesfeesten op het programma. Dit moet je alvast weten over de 51ste editie van ons stadsfeest.

12/07

Deze zomer nodigen we terug verschillende stadsbeiaardiers uit in Menen. Zij zorgen voor prachtige beiaardconcerten die een vleugje gezelligheid brengen in de stad. We bieden je deze zomer 7 muzikale donderdagavonden aan! Je bent welkom op de binnenkoer van het stadhuis in Menen. Maak alles van dichtbij mee met een drankje aangeboden door Stad Menen! Kom en geniet van deze liveconcerten die telkens van start gaan om 20:00.