Nieuws - meest recent

Het stadsbestuur en het OCMW Menen zijn op zoek naar een diensthoofd jeugddienst – jeugdbeleidsmedewerker (B4- B5) (m/v) ten behoeve van de jeugddienst / afdeling Vrije Tijdszaken.

Het stadsbestuur en het OCMW Menen zijn op zoek naar 1 diensthoofd ICT – ICT-coördinator (B4-B5) (m/v) ten behoeve van de dienst ICT/ afdeling Interne Dienstverlening en Organisatie

19/10

Ook in 2018 is er een nieuwe editie van Buren bij kunstenaars! Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2018 zetten kunstenaars in heel West-Vlaanderen de deuren van hun ateliers open voor het grote publiek. Zorg dat je dit bruisend weekend vol beeldende kunst zeker niet mist!

01/11

Het stadsbestuur verzoekt het publiek haar te steunen in de zorg die gedragen wordt voor de stedelijke begraafplaatsen en de graven te eerbiedigen. Ter gelegenheid van Allerheiligen en Allerzielen geven wij nog even het reglement mee op de toegang tot de stedelijke begraafplaatsen.

30/10

Op dinsdag 30 oktober houdt de jeugddienst van Menen een vormingsdag genaamd Virals 3.0 in Park Ter Walle, Menen. Meense jongeren (met interesse in het jeugdwerk) kunnen er zowel in de namiddag als in de avond terecht voor uiteenlopende sessies.

20/10

Op vrijdag 19 oktober is het opnieuw Dag van de Jeugdbeweging! Vorig jaar hielden we The Hunger Games en daar kroonde KSA Menen zich als winnaar. Dit jaar kiezen we er opnieuw voor om een echte strijd te leveren tussen de jeugdbewegingen en organiseren we: MEXICAN DAY! In kader van ‘De Dag van de Jeugdbeweging’ organiseert Jeugddienst Menen op zaterdag 20 oktober 2018 het evenement ‘Mexican Day; een heuse battle in centrum Menen.

22/10

Maandag 22 oktober komen de gemeenteraadsleden bijeen in de raadzaal van het Stadhuis, Grote Markt 1 in Menen. De vergadering start gewoontegetrouw om 19:00. Hier vind je de toelichtingsnota en kun je ook een virtueel bezoek brengen aan de raadzaal.

Op zondag 14 oktober 2018 zijn er lokale en provinciale verkiezingen. De inwoners van alle Belgische gemeenten verkiezen op deze datum de leden van gemeente- en provincieraden. Alle info over deze verkiezingen en heel wat veel gestelde vragen vind je op volgende webpagina: www.menen.be/verkiezingen.

Het stadsbestuur en het OCMW Menen zijn op zoek naar 1 tijdelijk contractueel ICT-deskundige (m/v) B1-B3 ten behoeve van de afdeling Interne dienstverlening en Organisatie/dienst ICT

14/10

De Gidsenkring Menen-Wevelgem en de dienst toerisme Menen organiseren op ZONDAG 14 OKTOBER 2018 een wandeling met proevertjes. We doen 5 bekende en minder bekende locaties in Menen aan. Alles gebeurt onder de leiding van gidsen. Zij vertellen over de sites en wat er aangeboden wordt.