Nieuws - meest recent

“Vorige week stelden we de nieuwe directeur van onze Academie voor Muziek en Woord aan het personeel voor. Hannes Verstraete volgt vanaf 1 september 2018 huidig directeur Jo Noreille op, die vanaf dan van een welverdiende rust zal genieten”, weet schepen voor Kunstonderwijs Griet Vanryckegem.

De stad Menen ontwikkelde samen met het OCMW, de politie en het Rode Kruis een hitte- en ozonplan. Doel: de meest gevoelige en meest blootgestelde personen van onze stad beschermen tegen de eventuele dramatische gevolgen van hittegolven en/of ozonpieken.

03/07

Dinsdag 3 juli 2018 komen de OCMW-raadsleden bijeen in de raadzaal van het OCMW (Welzijncampus Noorderlaan). De vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van het OCMW Menen start om 17:30. Hier vind je de agenda.

Stad/OCMW Menen zoekt tijdelijke jeugdanimatoren (m/v) C1-C3 voor de afdeling Vrijetijdszaken / Jeugddienst. Solliciteren kan hier online.

Het 7de nummer van 2018 van ons stadsmagazine LEIEDRAAD staat online. Lees hier ons vakantienummer (juli + augustus) en bekijk ook de activiteitenagenda UiT in MENEN en het Steigernieuws (info van ons CC De Steiger) achteraan het stadsmagazine. Volgende week krijgen alle inwoners van Menen, Lauwe en Rekkem een exemplaar in de brievenbus.

Het Lokaal overlegplatform voor het basisonderwijs in Menen (LOP BaO Menen) zoekt een voorzitter voor de periode 2019-2024

De stad Menen brengt ook deze zomer een kalender uit met de verlofregeling van bakkers (en banketbakkers), slagers, vishandels, traiteurs uit Menen, Lauwe en Rekkem.

01/07

In 2009 organiseerde vzw wijkcentrum de Koekuit ter afsluiting van het 50ste Koekuit-in-Feest in 2009 een eerste taptoe. Drie korpsen (St-Jozefsharmonie, Fleming Pipe Band en Drum Spirit) zorgden toen voor een uniek muziekspektakel op de terreinen van het Koekuitcentrum in de Hogeweg.

Alle kinderen in alle Meense basisscholen kregen in april het laatste Leiedraadje mee naar huis. Daarin staan alle werkingen die onze diensten in de zomer van 2018 organiseren.

18/09

Op dinsdag 18 september 2018 organiseert de Gewestelijke Sportwerking voor de 21ste keer het West-Vlaams kampioenschap “petanque” per tripletten voor West-Vlaamse senioren (50-plussers).