Schrijf je vanaf 2 juni in bij de Academie

Gepubliceerd op Donderdag 02 mei 2024

Heb jij een vonk van creativiteit in je die wacht om ontstoken te worden? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou!

Academie voor Beeld

De Academie voor Beeld Stad Menen heeft vestigingsplaatsen in Menen, Lauwe, Rekkem, Wervik, Geluwe of Kruiseke

Het komende academiejaar, 2024-2025, nodigt de Academie voor Beeld, Mu- ziek & Woord in Stad Menen jou uit om deel uit te maken van onze creatieve familie, ongeacht je leeftijd! Bij ons is er voor ieder wat wils, of je nu een kind, jongere of volwassene bent die op zoek is naar een creatieve uitlaatklep.

Ontdek de betoverende wereld van muziek bij onze academie. Leer de taal van muzieknoten en ontwikkel je ritmegevoel. Ben je meer een verhalenvertel- ler in de dop? Leer hoe je woorden en gebaren kunt gebruiken om verhalen tot leven te brengen en je publiek te betoveren. En voor de kunstliefhebbers onder ons, duik in de kleurrijke wereld van tekenen, schilderen, kleien… .

Verken materialen en technieken onder begeleiding van ervaren kunstenaars

Academie Muziek en Woord

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij onze bruisende academie en laat je creativiteit bloeien bij de Academie voor Beeld, Muziek & Woord! We kunnen niet wachten om samen met jou de magie van kunst en muziek te ontdekken.

Er is een uitgebreid aanbod voor kinderen (1ste en 2de graad), jongeren (3de graad) en volwassenen (4de graad en specialisatie en de theoretische richting BAC).

Volledig aanbod: www.academiemenen.be

Inschrijvingen: vanaf zaterdag 2 juni | herinschrijven, nieuwe leerlingen vanaf zaterdag 8 juni. Via www.mijnacademie.be of op het secretariaat. 


Bij inschrijving krijgen uitpashouders 15 punten. Uitpashouders met kansenstatuut kunnen ook bij ons terecht.