Kampzoeker

Groot aanbod vakantiekampen

Menen, Lauwe en Rekkem kent een groot aanbod vakantiekampen. Mede dankzij de talrijke verenigingen die onze stad rijk is. Van creakampen tot sportkampen en van natuurkampen tot themakampen, voor elk wat wils!

Maar, zie jij door het bos de bomen niet meer? Of ben je bang dat keileuk kampje te missen? Dan hebben wij de oplossing voor jullie!

Via onderstaande link vind je alle* vakantiekampen van alle aanbieders (zowel stedelijke als externe partners en verenigingen) in één oogopslag terug.

Je kan er tevens onmiddellijk zien hoe je dient in te schrijven, als er een speciaal kansentarief is voor mensen met een lager inkomen, waar het kamp doorgaat enzoverder.

Hoog tijd om samen met je kroost achter de computer te kruipen en een duik te nemen in de wondere wereld van het talrijk vakantie-aanbod in Menen, Lauwe en Rekkem!

Wij wensen de kinderen alvast veel zorgeloos speelplezier toe tijdens de vakantie!

(*) alle kampen die zijn ingegeven via www.uitinvlaanderen.be en het trefwoord “kampen en vakantie” bevatten.

Ga naar de kampzoeker

 

Organiseer jij ook vakantie-kampen?

Ben jij ook organisator van vakantie-aanbod maar sta je nog niet in het overzicht? Daar kan snel verandering in komen!

Door je kamp in te geven via www.uitdatabank.be onder de categorie "Kamp of vakantie" kom je automatisch in het overzicht terecht. Tevens maken we gebruik van de gegevens in de kampzoeker voor het opstellen van ons kindermagazine "Leiedraadje". Niets dan voordelen dus. 

Bekijk deze video-handleiding die je op een duidelijke manier toont hoe je je activiteit eenvoudig kan toevoegen.