Mobspel

Mob_banner
Mobspel

Volg ons ook op Facebook

Mobspel tijdens de paas- en zomervakntie:

Tijdens de paas- en zomervakantie is zoals jaarlijks Mobspel, onze mobiele speelpleinwerking die met de bakfiets in de buurten rondtrekt om er de kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving te animeren, terug!

Het is een mobiele werking die op verschillende pleintjes doorheen Menen, Lauwe en Rekkem een spelaanbod voorziet. De enthousiaste animatoren brengen sport, spel en ontspanning in de vertrouwde omgeving van de kinderen.

We streven naar een veilige en onvergetelijke spelnamiddag op een zo laagdrempelig mogelijke manier. De animatoren hebben aandacht voor persoonlijke noden en grenzen van kinderen en bieden steeds opnieuw kansen aan kinderen.

 

Mobspel wil alle kinderen de kans geven om van hun speelplein een circus, kermis, dierentuin, knutselhoek… te maken. We komen naar jou toe om te spelen, sporten, zingen, dansen, knutselen, … helemaal gratis.

 

Je kan gelijk wanneer aansluiten, je mag weggaan wanneer je wilt. Wij spelen met iedereen die we op het plein ontmoeten!

Mobspel wil alle kinderen in Menen de kans geven op een toffe spelnamiddag. Wij zullen elke weekdag van 13u-15u30 en van 16u-18u30 op een pleintje terug te vinden zijn!

 

Dit jaar zullen we herkenbaarder dan ooit zijn met onze eigen jingle die steeds te horen zal zijn wanneer we op het pleintje toekomen. Daarnaast kan je onze animatoren steeds herkennen aan hun gele t-shirts met logo!

 

Wie? 6-12 jaar

Hoeveel kost het? Gratis

Meer info? Bekijk dan zeker de planning op onze Mobspel-facebookpagina!