CAW Zuid-West-Vlaanderen

Voor elke welzijnsvraag, voor iedereen

Het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) helpt volwassenen en jongeren met al hun vragen die te maken hebben met welzijn: een moeilijke relatie, persoonlijke moeilijkheden, administratieve of materiële problemen, problemen in je gezin, familie of je ruimere sociale omgeving, problemen met wonen, dak- en thuisloosheid… We bieden ook hulp aan slachtoffers en daders van geweld, misbruik en betrokkenen van verkeersongevallen en misdrijven.

Wij bieden

Professionele hulpverlening: de hulpverlening in het CAW is deskundig en gratis.

Vertrouwelijk: onze hulpverleners zijn gebonden aan beroepsgeheim. Wat je bij het CAW vertelt, blijft onder ons. Wij maken het voor jou zo veilig mogelijk om over jouw situatie te praten.

Speel-o-theek

Naast deskundige hulpverlening, voorzien wij in Menen ook een speel-o-theek waar je terecht kan om spelletjes en educatief materiaal te ontlenen. Meer informatie over de werking, de catalogus en de openingsuren vind je via deze website.

Inloopwerking

De inloop is een plek waar je tot rust kan komen. Een plek in de buurt waar je even kan binnenspringen en kennismaken met anderen. Als je dat wenst, helpen we jou er graag bij administratie en andere praktische zaken. Wil je over bepaalde problemen praten, dan kan dit ook. We luisteren en proberen samen met jou naar oplossingen te zoeken. Spring zeker eens binnen !

Meer informatie en openingsuren van onze inloopwerking in Menen vind je via deze website.

Contactgegevens

Iedereen kan met elke welzijnsvraag terecht in het CAW.

Telefoon: 0800 13 500

Mail: onthaal@cawzuidwestvlaanderen.be of jac@cawzuidwestvlaanderen.be

Openingsuren van het onthaalpunt in Menen vind je via deze website.

Chat via www.caw.be/contacteer-ons/#chat

Chat voor jongeren via www.caw.be/jac/contacteer-ons/

Website: https://www.caw.be/locaties/onthaal-menen/