Scouts en Gidsen J.F. Kennedy

Scouts en Gidsen J.F. Kennedy

Scouts en Gidsen J.F. Kennedy

Bekijk op Google Maps

Scouting is samen plezier maken, genieten en ravotten. Onze kracht halen we uit het spelen in groep en in de natuur. Elk individu wordt uitgedaagd om nieuwe dingen te ontdekken en om zijn grenzen te verleggen. Zo leren we doorzetten en ons plan trekken!

En daarvoor moet je bij ons zijn! Bij Scouts JFK Menen kom je dus om te spelen, nieuwe vrienden te maken en je volledig uit te leven! Dit wordt allemaal met zorg begeleid door onze leiding die iedere vrijdagavond een spel of activiteit voorbereidt. Zo nu en dan gaan we op daguitstap of op weekend. Als hoogtepunt van het scoutsjaar gaan wij op kamp tijdens de zomervakantie. De jongste takken logeren in een jeugdverblijf, de oudere takken gaan op tentenkamp en de oudste leden verlaten ons land en gaan op buitenlandse reis. Daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten waaronder ons jaarlijks groepsfeest ‘Jiggy Open Air’. Sinds dit jaar hebben wij ook gloednieuwe lokalen. Redenen te meer op zeker eens langs te komen!

Dus ben jij tussen de 6 en 18 jaar oud en zegt Scouting jouw wel iets? Kom dan op zaterdag naar ons scoutsterrein aan de Koekuit en speel met ons mee van 14u tot 17u! Misschien tot binnenkort?

Stevige linker,

Scouts John F. Kennedy Menen

Wil je graag nog wat meer informatie? Raadpleeg dan zeker onze website of onze Facebookpagina!

Doelgroep: 6 tot 18 jaar

Locatie: Ter Couter op zaterdag tussen 14u en 17u

Hoofdleiding

 Maxence Vanstaen

Edward Vandenbulcke

Lotte Mulle