Mededeling n.a.v. overlijden gemeenteraadslid Sylvianne Scherpereel

Gepubliceerd op Maandag 04 maart 2024
foto Sylvianne Scherpereel

Met diepe droefheid vernamen wij het overlijden van ons gemeenteraadslid, Sylvianne Scherpereel. Afgelopen weekend heeft zij de oneerlijke strijd tegen een langdurige ziekte verloren. Sylvianne heeft zich sinds 2019 met toewijding en betrokkenheid ingezet als vertegenwoordiger van CD&V in de gemeenteraad van onze stad Menen.

Voorafgaand aan haar politieke carrière was Sylvianne vele jaren een gerespecteerde en geliefde collega als onderwijzeres in basisschool de Kleine Prins in Menen. Later besloot ze haar roeping te volgen en runde ze met passie haar eigen babyboetiek, Bisous, gelegen in de Rijselstraat in Menen. Zowel in het onderwijs als in de politiek heeft Sylvianne zich onderscheiden als een sterke persoonlijkheid die vastberaden streed voor haar idealen.

Het college van burgemeester en schepenen betuigt zijn oprechte medeleven: "Het overlijden van Sylvianne raakt ons diep. Onze gedachten gaan nu vooral uit naar haar echtgenoot, kinderen, familie en vrienden, die dit onmetelijke verlies moeten dragen. Wij wensen hen veel kracht toe in deze moeilijke tijd. Ter nagedachtenis van onze collega Sylvianne houden we voor aanvang van de komende zitting van de gemeenteraad op woensdag 6 maart een minuut stilte."