Jouw zaak op onze 3 nieuwe digitale infoborden?

Gepubliceerd op Donderdag 12 oktober 2023

Je had ze misschien al opgemerkt? In Menen (Grote Markt), Lauwe (Het Applauws) en Rekkem (Plaats) staan sinds kort drie nieuwe digitale infoschermen. Deze worden gebruikt om stedelijk nieuws aan te kondigen. Maar ook lokale handelaars en organisatoren krijgen de mogelijkheid om te adverteren op deze schermen. 

De digitale infoborden zijn een samenwerking tussen commerciële partner City Screens en de stad Menen, waarbij elk de helft van de zendtijd krijgt. De helft van de zendtijd zal dus stedelijke informatie zijn, terwijl de andere helft voorzien wordt voor lokale advertenties. De informatieschermen zullen boodschappen tonen tussen 6:00 ‘s morgens en 23:00 ‘s avonds, waarbij elke zes seconden een nieuwe boodschap verschijnt. Hierbij wordt een commerciële advertentie telkens afgewisseld met een gemeentelijk initiatief.

Met de plaatsing van deze nieuwe schermen willen we eigen communicatie extra in de kijker zetten, maar ook lokale ondernemers en organisatoren van events de kans geven om aanwezig te zijn in het straatbeeld.

Geïnteresseerden die een advertentie op het scherm willen plaatsen, kunnen rechtstreeks contact opnemen met City Screens via info@cityscreens.be of 0474 99 91 89.