Drie dagen Wieltjesfeesten met op zaterdag Bart Kaëll en ABBA4U

Gepubliceerd op Dinsdag 27 februari 2024
06 september 202408 september 2024

We surfen deze week nog even op het succes van ons topcarnavalsweekend met onze stoet die zondag als apotheose meer dan 10.000 mensen op de been bracht. Toch zijn de stadsdiensten al druk in de weer met de voorbereidingen van alle andere stedelijke evenementen die de komende maanden op de agenda staan. Eentje om naar uit te kijken is alvast de Wieltjesfeesten: hét 3-daagse stadsfeest dat dit jaar op 6, 7 en 8 september plaats vindt.

De grote lijnen van dit stadsfeest liggen ondertussen vast. Op vrijdag schieten we de Wieltjesfeesten op gang met een optreden op de Grote Markt én in de Stationsstraat (De Stoasje RO(C)K'T!). 

Zaterdag doen we de traditie alle eer aan met de klassieke braderie, wieltjesworp én de optredens op de Grote Markt. Hierbij geven we graag al 2 namen vrij: niemand minder dan Bart Kaëll komt onze marktplaats in vuur en vlam zetten. Daarna gaat het feestje voort met de topcoverband ABBA4U. 

Op zondag is er weer de Wieltjeskoers en het petanquetornooi, met ook een aperoconcert én een modeshow met lokale handelaars. Het volledige programma maken we later bekend.