Buitenspeeldag

BSD_banner
BSD_Vogel

Buitenspeeldag, ook in 2022 vollen bak buiten spelen!

Elk jaar is er op de eerste woensdag na de paasvakantie Buitenspeeldag! Zet deze datum dus maar al in fluo in je agenda of op je kalender!

Op woensdag 20 april 2022 gaan alle zenders op zwart over heel Vlaanderen, zowel Nickelodeon, Ketnet, VTM, studio 100 tv,…. Zetten hun scherm op zwart tussen 13u en 17u. Je hebt dus geen excuus om binnen te blijven! En misschien maar best ook, want wij halen alles uit de kast om er een super leuke spelnamiddag van te maken!

Van 13u tot 17u kan je op vier locaties in Menen en Lauwe terecht om super hard te spelen. We sommen ze hier al eens op:

  • Park ter walle
  • WZC groenhof
  • Sint-Jozefsplein
  • Het applauws

We houden hier ook een heuse wedstrijd. Hier kan je het ontwerp van een vogel downloaden, print deze op (zwaarder) papier en versier deze naar hartenlust. Neem je vogel mee naar Park ter walle op 20 april 2022 waar een spannende wedstrijd zal plaatsvinden en misschien win jij wel een leuke prijs!

Wil je op de hoogte blijven van al het buitenspeelnieuws? Volg dan onze facebookpagina!

De Buitenspeeldag is een jaarlijks evenement georganiseerd door Jeugddienst Menen. We vormen één of meerdere park(en) in Menen om tot een grote speeltempel met tientallen speelimpulsen zodat kinderen en jongeren een leuke namiddag beleven.