Beter fotograferen met je smartphone/iPhone, ism Creo

  • Cursus met open sessies
  • Computer en techniek
Tegenwoordig worden veel meer foto’s gemaakt met een smartphone (Apple/Android) dan met een digitale spiegelreflex of systeemcamera. Ik ben er vrijwel zeker van dat iedereen de camera app kan openen en op de knop kan tikken om een foto te maken. Maar hoe vaak is dit echt een gelukte, mooie foto?
Dat is juist de bedoeling van deze cursus. Door een betere kennis van de techniek en instellingen op de telefoon zullen jouw foto’s al beter worden. Daarnaast leren we ook kijken naar wat we fotograferen. Een weloverwogen compositie of kadrage kan ook het verschil maken tussen een mooie foto en een doorsnee kiekje. Ik toon je ook hoe je oog leert hebben voor het licht, het moment van de dag en de stand van de zon want al deze factoren zorgen ervoor dat jouw foto dan net dat extraatje meer heeft.
In deze praktische doe-cursus gaan we veel fotograferen in de omgeving, we staan ook stil bij het organiseren van de beelden op het toestel. Tot slot bekijken we ook hoe je via nabewerking je foto’s kunnen perfectioneren.
Wanneer

tot en met

Locatie

CC De Steiger Menen
Waalvest 1
8930 Menen

Price

Basistarief: € 110

Reservaties

Organisatie

CC De Steiger Menen
Beter fotograferen met je smartphone/iPhone, ism Creo

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?