Ontdek onze huizen

De woonzorgcentra binnen Zorg Menen staan voor een specifieke levensstijl waarbij we een aangenaam thuisgevoel wensen te creëren in een moderne leef- en zorgomgeving, huizen waar de bewoners samenkomen op het ritme van het dagelijkse leven.

Woonzorgcentrum Andante

Woonzorgcentrum Andante

Gelegen in een groene omgeving is Andante de perfecte mix van een moderne leef- én zorgomgeving waar de huiselijke sfeer troef is.

Onze knusse livings op de afdelingen nodigen jou uit voor een leuke babbel met je medebewoners, samen tv te kijken of waarom niet: gewoon te niksen en de bewegingen buiten door de grote ramen gade te slaan.

Maar Andante biedt nog meer: 6 gemeenschappelijke badkamers met speciale relaxatiebaden, een gemeenschappelijke inrijdbare douchekamer, een snoezelruimte, een hobbyruimte, een cafetaria, een polyvalente ruimte, een kinelokaal, een stille ruimte en een eigen kapsalon.

Ook de omgeving mag gezien worden. Op zonnige dagen kun je hier genieten van onze aantrekkelijke binnentuinen, terrassen en prachtige kunstwerken die in het oog springen.

Woonzorgcentrum Ceres

Woonzorgcentrum Ceres

Woonzorgcentrum Ceres is gelegen in het centrum van Lauwe, geflankeerd door een groene omgeving aan beide straatkanten. Het gebouw oogt ruim en fris en geeft met zijn grote ramen een kijk op de omgeving en de binnentuin.

Daarnaast kunnen bewoners ook gebruik maken van 6 gemeenschappelijke livings met bijhorend keukentje, de hobbyruimte, de cafetaria, de polyvalente ruimte, het kinelokaal,  een eigen kapsalon en 4 badkamers met hoog-laag bad waarin je eens goed kan relaxen.

Maar ook onze prachtige binnentuin en ons petanqueveld zullen je zeker bekoren!

Kijk even binnen in ons gebouw!

Onze verblijfsvormen

Voor meer info, contacteer ons: