Wat is Boulevard Solar?

Samen zomeren in Menen met Boulevard Solar!

 

De afgelopen zomers hebben we met Boulevard Solar een alternatief zomerprogramma georganiseerd. Ook dit jaar zetten we weer sterk in op het beleven van de zomer in eigen stad, met een programma vol sfeer, gezelligheid en plezier.

Onze stedelijke diensten, Cultuurcentrum De Steiger en partners werken samen om talloze gevarieerde zomeractiviteiten in Menen aan te bieden, waaronder cultuurbeleving, ontspanning, beweging en ontdekkingen. Voor iedereen is er wel wat wils.

Je zomerkalender kan worden gevuld met tentoonstellingen, wandelingen,  optredens en festivals in Menen, Lauwe en Rekkem, toeristische prikkels, sportmogelijkheden en erfgoedroutes. Vergeet ook niet om wekelijks deel te nemen aan de dolle waterpret op de Oude Leiearm onder de naam Aqua Solar.

In onderstaande brochure bieden we je een handig overzicht van alle verrassende zomeractiviteiten in Menen, Lauwe en Rekkem.

Surf naar www.menen.be/boulevardsolar voor alle gedetailleerde informatie en enkele extra’s en volg de sociale mediakanalen van Stad Menen en Cultuurcentrum De Steiger.

We wensen je een fantastische en verrassende zomer toe!

Zonnige groeten en tot binnenkort langs ‘onze Boulevard Sola