Wat is Boulevard Solar?

Vorig jaar organiseerden we met Boulevard Solar een alternatief en coronaproof zomerprogramma. Ook dit jaar zetten we met Boulevard Solar sterk in op vakantie in eigen stad en bieden we boordevol, verrassend ‘plezier van hier’.

Onze stedelijke vrijetijdsdiensten, Cultuurcentrum De Steiger en partners slaan de handen in elkaar en schotelen met Boulevard Solar meer dan 100 gevarieerde zomeractiviteiten in eigen stad voor: cultuur beleven, ontspannen, bewegen, ontdekken… er is voor elk heel wat wils.

Boulevard Solar start op 18 juni met Circus Ronaldo en eindigt op 3, 4 en 5 september met de Wieltjesfeesten die anno 2021 gerestyled worden. Tijdens de komende zomermaanden is het smullen van doorlopende activiteiten (tentoonstelling, wandelingen, fietsen én go-cart verhuur!), picknickbubbels in je buurt, culturele weekends in Menen, Lauwe en Rekkem, een dozijn CC Zomerkaffees, erfgoed in de kijker, toeristische prikkels uit eigen regio, Sport uit je kot… én voor het eerst sinds lang: wekelijkse dolle waterpret op de Oude Leiearm.

We wensen je een fantastisch, verrassende zomer!