Extra's

Verjaardagsfeest

Tarief: € 11.50 / kind

Heb je zin in een origineel en onvergetelijk , sportief verjaardagsfeestje?
Nodig al je vrienden uit om je verjaardag te vieren en te komen zwemmen in 't bAdHUIS!
Amusement verzekerd, want water is het leukste speelgoed dat er is. En natuurlijk gaan we zo vaak mogelijk van de glijbaan. Bovendien is slecht weer nooit een spelbreker, want het feestje vindt binnen plaats.

Nadien wordt u ontvangen in de Brasserie aan een versierde feesttafel. Alle deelnemers krijgen een frisdrank en chips bij het binnenkomen.
Erna krijgen de kinderen nog een ijsje, wafel of pannenkoek met  CéCémel of Frisdrank.

Feestje gedaan? Terug naar huis … waar u niet moet poetsen en opruimen. Met aan uw zij een glunderende jarige en tevreden kameraadjes!

Reserveren via de Brasserie 't bAdHUIS Tel +32 (0)56 19 40 14. Het verjaardagsfeestje wordt vereffend aan de kassa bij het binnenkomen van het zwembad.

Ook hier gelden de gebruiksafspraken:

• kinderen jonger dan 8 moeten vergezeld zijn van iemand ouder dan 14
• het gebruik van zwemshorts is niet toegestaan 


Cadeautip

Bij feesten horen natuurlijk cadeautjes. Onze cadeaubons zijn vooral tijdens de eindejaarsperiode erg in trek. Maar ze zijn natuurlijk bruikbaar voor allerlei feestelijke gelegenheden het hele jaar door! Ook 'zo maar' kan een badhuis-cadeaubon iedereen plezieren. Elke cadeaubon heeft een waarde van € 10 en is vrij te besteden. Cadeaubons kunnen besteed worden aan zwembeurten, 10-beurtenkaart, stoomhutten, bubbelbaden (jacuzzi) en zwemlessen. Ze worden afgeleverd in geschenkverpakking!

cadeaubon

Sluizenkaai 78
8930
Menen
056 514 151
Nu open tss. 7u en 8u30 enkel kaarthouders
07:00 - 21:00 Tss. 7u en 8u30 enkel kaarthouders
Alles weergeven