Woonzorgcentrum Andante

Een nieuwe thuis … een ander soort beleving …

Het woonzorgcentrum Andante ligt aan de rand van de stad in een groene omgeving.
Het is dé perfecte mix van een moderne leef- én zorgomgeving waar vooral de huiselijke sfeer een troef is.
De 188 woongelegenheden hebben elk een mooi hedendaags interieur en zijn standaard uitgerust met vast meubilair, een bed, tafel met stoel, een relaxzetel, TV, koelkast, een brievenbus, een kluis en een aangepaste badkamer. Daarnaast is ook overal de modernste technologie aanwezig om de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Andante staat voor een specifieke levensstijl waarbij vooral een aangenaam thuisgevoel geboden wordt. Zo telt het woonzorgcentrum vele livings (met keukentje) waar bewoners huiselijk kunnen samenwonen op het ritme van het dagelijkse leven.

Autonomie stimuleren maar ook geborgenheid en veiligheid verzekeren, zijn zaken die centraal staan in de organisatie van het woonzorgcentrum. Het bieden van zoveel mogelijk keuzevrijheid en inspraak is elke dag opnieuw onze grote uitdaging.

Familie en vrienden zijn belangrijk in het leven! Andante is een open huis waar zij dan ook altijd van harte welkom zijn en aangemoedigd worden om er deel te nemen aan het dagelijkse doen en laten.

… waar van alles te doen is …

Dagdagelijkse zaken zoals soep maken, de wekelijkse gymnastiek, af en toe een optreden, naar het winkelcentrum of naar de markt … het zijn maar enkele voorbeelden van het gevarieerde aanbod van activiteiten in Andante. Maar het hoeft natuurlijk niet altijd actief. Een drankje in de cafetaria of gezellig op een bank in één van de mooie binnentuinen kan even goed.

Wat kost het?

Dagprijs: € 68.69 per woongelegenheid
Daarin zit ook inbegrepen het wassen van de persoonlijke kledij, het abonnement voor de digitale TV, 8 basispedicurebehandelingen per jaar, zeep, tandpasta, shampoo, vele hulpmaterialen, …

Maar Andante biedt ook kortverblijf en nachtopvang…

Van de 188 woongelegenheden zijn er 8 voorbehouden om voor een beperkte periode opvang en zorg te bieden. Dé ideale oplossing om bijvoorbeeld te revalideren na een ziekenhuisopname of wanneer men zich thuis niet meer veilig voelt ’s nachts,…

Wat kost het?

Kortverblijf (max. 90 niet aanéénsluitende dagen per jaar of 60 aanéénsluitende dagen per jaar):
Dagprijs: € 68.69 per woongelegenheid

Nachtopvang (aankomst na 17u en vertrek vóór 9u):
Prijs per nacht: € 20,65 per woongelegenheid

Vervoer door de dienst aangepast vervoer is mogelijk maar is niet inbegrepen in de bovenstaande prijzen.