Seniorensport

Enkele jaren geleden lanceerde Bloso de campagne “Sportelen, beweeg zoals je bent”.
Sportelen, dat is samen van het leven en van sport genieten.
Mensen die de leeftijd van 50 voorbij zijn en houden van sporten waar regels en competitie slechts bijzaak zijn maar vooral genieten van plezier, sociaal contact en fysieke inspanning op maat komen bij deze activiteiten aan hun trekken.

Waar en met wie kan ik sportelen? Sportelen kan in principe overal en met iedereen, maar wil je een gestructureerd overzicht hebben van de verschillende gemeentelijke sportelactiviteiten in je buurt, surf dan naar www.sportelen.be

Via de GSW ( samenwerking tussen de sportdiensten van Ledegem - Lendelede - Menen - Wervik en Wevelgem ) kan er geregeld aan 50 + sport gedaan worden. 

Er zijn activiteiten die georganiseerd worden ism de dienstencentra Allegro Menen en Dorpshuis Rekkem. Voor meer info over deze sportactiviteiten zie:

  • PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP PETANQUE VOOR TRIPLETTEN 

    Op dinsdag 18 september 2018 organiseert de Gewestelijke SportWerking het provinciaal petanquekampioenschap voor tripletten in Lendelede.
    Iedereen die de leeftijd van 50 jaar bereikt heeft en woonachtig is in West-Vlaanderen kan inschrijven voor dit tornooi. 
    Lees meer

Een overzicht van de de seniorenverenigingen met een sportaanbod kan je hieronder bij 'Zie ook' raadplegen.

Zie ook

Sluizenkaai 77 / 02
8930
Menen
056 529 490
Nu gesloten
Alles weergeven