Verkiezing Stadsambassadrice

Verrijk je persoonlijkheid, schitter met de meest begeerde titel van je stad en maak kans op een nagelnieuwe Vespa, juwelen, en waardebonnen bij talrijke handelszaken uit Menen, Lauwe en Rekkem! 

De Stadsambassadrice vertegenwoordigt, samen met haar eredames, onze stad op tal van activiteiten. Een rondrit in een open wagen tijdens de Wieltjesfeesten, snoep gooien tijdens de Carnavalstoet, meet and greets met artiesten, prijsuitreikingen, sportwedstrijden… als ambassadrice beleef je het allemaal van op de 1ste rij. 

Schrijf je nu in

Zij waagden al hun kans en getuigen:

Davina Varrasse, Ambassadrice ’18-’19: “Ik kan iedereen aanraden om zich in te schrijven voor de verkiezing. Je krijgt meer zelfvertrouwen en maakt veel nieuwe contacten. Je mag overal naartoe en je krijgt fantastische cadeaus. Ook de Wieltjesfeesten zijn super leuk om mee te maken van dichtbij. De Wieltjesworp vanop het Belfort is een aangename belevenis. Ik raad zeker aan om mee te doen, je kan er niets mee verliezen, alleen maar winnen.”

Amber Dumon, Eerste Eredame ’18-’19: “De verkiezing Ambassadrice Stad Menen kan ik beschrijven in drie woorden! Geweldig, fantastisch en spectaculair! Je leert nieuwe mensen kennen en je doet heel wat ervaring op! Je mag voor een heel jaar onze mooie stad Menen vertegenwoordigen, hoe cool is dat? Ben jij iemand die graag ervaringen wilt op doen en eens in de spotlights wil staan? Schrijf je zeker in.”

Laura Defreyne, Ambassadrice ‘17-’18: “Mijn jaar als Ambassadrice was nog toffer dan ik had verwacht. De Wieltjesfeesten vond ik de leukste activiteit. We werden enorm verwend, net als echte prinsessen.”

Sofie Van Belleghem, Eerste Eredame ‘16-‘17 en Prinses Carnaval 2019: “Ik had een super jaar als Eredame. Het is een zeer leuke ervaring en je krijgt zoveel kansen. Je leert veel nieuwe mensen kennen. Het is zeker de moeite waard!”

Aloysia Vandenabeel, Miss Sympathie ’16-’17: “Meedoen aan de verkiezing is een once in a lifetime ervaring en zorgde ervoor dat ik een opener en socialer persoon ben geworden terwijl ik vroeger een verlegen persoon was. Mijn deelname was dus een grote uitdaging. Door de verkiezing ben ik nu actief in de werkgroep ambassadriceverkiezing en is mijn vriendenkring uitgebreid. Ik leerde veel nieuwe mensen kennen en heb ook veel toffe kansen gekregen. Kortom, allemaal voordelen die ik niet meer zou willen missen.“

Wist je dat er in het huidig schepencollege twee Wieltjesprinsessen zetelen? Schepen Angelique Declercq won de titel in 1992 en schepen Griet Vanryckegem in 1990. Ook op de stedelijke dienst Evenementen werken er vandaag twee eredames van de verkiezing, Cassandra Vens (2005) en Tania Minnekeer (1986).

Wie past het kroontje op 31 augustus 2019? 

Ben je tussen de 17 en 27 jaar, spreek je de Nederlandse taal en woon je in Menen, Lauwe of Rekkem (ev. via co-ouderschap) of heb je een aantoonbare link met onze stad of deelgemeenten? Laat deze kans niet schieten!

Wie weet, neem jij de titel, het lint en de kroon van de Stadsambassadrice mee naar huis. Sowieso is er voor elke kandidate een mooi prijzenpakket. Stel vandaag nog je kandidatuur en stoom je klaar voor de spetterende verkiezingsshow op zaterdag 31 augustus 2019 om 19:30 u in CC De Steiger. Uiterste inschrijfdatum is 27 mei 2019.