Vo de klucht - Seppe Toremans & Steven Mahieu TRY-OUT

  • Theatervoorstelling
  • Humor en comedy

Seppe Toremans
Wat als je als waanzinnig getalenteerde comedian ook nog eens een top notch televisiemaker blijkt te zijn? Dan maak je zoals Seppe Toremans eerst twee Emmy Award winnende televisieprogramma’s (Hoe Zal Ik Het Zeggen? en Wat Als?) om je dan opnieuw te focussen op het podium. Want het mag dan wel heerlijk toeven zijn in de schaduw van de Vlaamse comedy scene, er gaat niks boven een plek in de spotlights. Boek dit multitalent met waanzinnige hersenspinsels, absurde humor en het betere smoelenwerk.
Steven Mahieu
Op dertien jaar tijd is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen, lovende recensies en een steeds maar groeiend publiek. Zijn debuut ‘MAHIEUSTUEUS’ won de jury- én publiekprijs op Humorologie. Zijn volgende, ‘Maniak’, bevestigde met vier sterren in alle pers. Drie jaar later leverde hij ‘Zonder Filter’ af en ook deze werd lovend onthaald. VRT NWS sprak zelfs van “het beste wat hij al gemaakt heeft”. In 2019 ging hij in première met zijn vierde zaalshow 'Full Contact Tour'. Ook deze show werd met vier sterren onthaald door de pers.
Hoe langer hoe meer weet Steven waar hij voor gemaakt is: onder de huid proberen te kruipen van zichzelf en zijn publiek. De comedy van Steven Mahieu wordt gekenmerkt door zijn uitgesproken energieke en heftige stijl. Hij heeft de voorkeur voor levensbeschouwelijke thema's, die hij op humoristisch filosofische wijze bestudeert. Zijn comedy gaat vaak over leven, dood en liefde.
Naast comedy is Steven ook acteur. Zo speelde hij mee in "Doe Zo Voort", "Nonkels" en "Onder Vuur". Momenteel is hij te zien in "Chantal", de zondagavondreeks op één.
Tickets in den Astoria zelf of via https://www.wicket.be/vodeklucht

Wanneer

tot

Locatie

Zaal Astoria
Hospitaalstraat 67
8930 Lauwe (Menen)

Price

Basistarief: € 12

Age

16+

Reservaties

Vo de klucht - Seppe Toremans & Steven Mahieu TRY-OUT