Sportgala 2021

Huldiging Sportlaureaten

Stad Menen telde de afgelopen 2 seizoenen heel wat sportieve kampioenen onder zijn inwoners en ook de Menense sportclubs leverden goede prestaties.

Zoals elk jaar zetten de Menense Sportraad/Sportdienst en het Stadsbestuur deze sporters graag in de bloemetjes. Samen met hun familie worden zij uitgenodigd op het Sportgala.

Wegens Corona konden we vorig jaar het Sportgala niet organiseren, maar we brengen onze kampioenen van 2019/2020 een jaartje later op het podium.

De namen dienen tegen uiterlijk tegen 30 september 2021 ingediend te worden via onderstaand formulier

Kandidaatstelling Meense Sportprijzen

Sedert 2016 kunnen ook sporters gehuldigd worden die een bijzondere sportprestatie neergezet hebben.

Kandidaten kunnen zich huldigen in 6 categorieën:

  • Beloftevolle jongere
  • Sportbeoefenaar of ploeg voor personen met een kwetsbaarheid
  • Sportploeg
  • Sportvrouw
  • Sportman
  • Sportverdienste

Voor categorie 1 t/m 5 geldt dat hij/zij één of meerdere uitzonderlijke prestatie(s) in de voorbije 2 seizoenen hebben geleverd op minimum provinciaal vlak. 

De prijs voor categorie 6 kan slechts éénmaal aan dezelfde persoon worden toegekend.

Daarom vragen wij om de kandidatu(u)r(en) – max. 1 per categorie en per club – van mogelijke laureaten uit onze gemeente hieronder digitaal in te vullen tegen uiterlijk 15 oktober 2021 via onderstaand formulier.

Bij iedere kandidaatstelling dient een uitgebreid en gemotiveerd overzicht bijgevoegd te worden van de prestaties van de kandidaat/kandidaten op minimum provinciaal vlak tijdens het sportjaar 2019/2020 – 2020/2021 of voor Sportverdienste gedurende de hele sportloopbaan zowel actief als vrijwilliger/bestuurder.

TOPvrijwilliger in de kijker

Binnen elke sportvereniging staan 1 of meerdere vrijwilligers dagelijks paraat om het voor hun sporters zijn/haar sport zo aangenaam mogelijk te laten beleven.  Deze vrijwilligers mogen zeker ook in de kijker worden gezet.  Bezorg ons de naam van jou TOPvrijwilliger binnen de organisatie en laat ons weten waarom hij/zij deze benoeming verdient.

Het Sportgala zal plaats vinden op vrijdag 26 november 2021 in de polyvalente zaal van Park Ter Walle, gelegen in de J&M Sabbestraat 163a te Menen.