Reservelijst vaccin covid-19

Om zeker te zijn dat geen enkel vaccin verloren gaat, hebben we eind maart met het vaccinatiecentrum Menen-Wervik snel beslist om een eigen reservelijst aan te leggen. Eerst richtte de reservelijst zich op 65+, daarna op 55-plussers

Vanaf half mei 2021 moedigen we ook 40-plussers (vanaf de leeftijd van 41 jaar) aan om zich in op de reservelijst in te schrijven. Zo kunnen we alle geleverde vaccins optimaal inzetten/toedienen.

Let wel:

Inschrijven op deze reservelijst is geen garantie dat je op korte termijn een prikje zal krijgen. Enkel wanneer iemand uit de prioritair te vaccineren doelgroep zou afhaken, wordt bekeken wie van de reservelijst in aanmerking kan komen om dit vrijgekomen vaccin te krijgen. Op deze manier wordt de reservelijst gebruikt om de beschikbare vaccins ook daadwerkelijk te gebruiken.

Eenmaal ingeschreven op de reservelijst hoef je niets meer te ondernemen. Als je aan de beurt bent, zal een medewerker van het vaccinatiecentrum jou opbellen met alle info en de concrete datum en tijdstip van vaccinatie meedelen. Eenmaal ingeschreven op de reservelijst heeft het dus geen zin om zelf (meermaals) contact te nemen wanneer je eventueel aan de beurt zal komen.

Gemeente