Wie is de allergrootste dierenvriend in Menen?

Gepubliceerd op Donderdag 05 september 2019

“Elke dag zetten tientallen mensen zich vrijwillig in voor dieren en hun welzijn. Team 8930 vindt dat echte dierenliefde waardering verdient. Daarom willen we de allergrootste dierenvriend van Menen op gepaste manier in de bloemetjes zetten”, zegt schepen Virginie Breye.

Ken jij een persoon of organisatie die het afgelopen jaar iets speciaal heeft gedaan uit passie voor dieren? Ken jij iemand die zich belangeloos inzet en strijdt om dieren een beter leven te geven? Heb jij weet van een project waaruit echte dierenliefde blijkt?
Nomineer dan vóór 1 oktober deze persoon, groep of organisatie voor de “Prijs voor de Allergrootste Dierenvriend”. Elke Menenaar kan een organisatie of een (groep) inwoner(s) uit Menen, Lauwe of Rekkem voordragen. Stuur de kandidaturen naar dierenwelzijn@menen.be. Een brief sturen kan ook naar Stad Menen, dienst Omgeving, Grote Markt 1, 8930 Menen.

Inspraakmoment op Werelddierendag

Ieder jaar vindt op 4 oktober Werelddierendag plaats. De stad Menen organiseert in 2019 op deze dag een inspraakmoment over dierenwelzijn. “Dat moment vindt plaats om 14:00 in de Raadzaal in het stadhuis van Menen. We geven er met de beleidsploeg een stand van zaken over lopende projecten rond dierenwelzijn en gaan hierover in gesprek met de aanwezigen. Vragen of suggesties over dierenwelzijn mogen ook vooraf bezorgd worden via dierenwelzijn@menen.be”, nodigt schepen Breye iedereen met een hart voor dieren uit.
 

Dierenvriend