Warmste bib op 16 december

16/12

Op zaterdag 16 december 2017 wordt bibliotheek Menen de warmste plek van Menen. Van 10 tot 12u ben je hier welkom om de lokale acties ten voordele van diverse goede doelen te verkennen.

Je kan ter plaatse kaarten, pralines … kopen van lokale initiatiefnemers die hiermee een waaier aan goede doelen ondersteunen. En dit allemaal in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel.

Toon je solidariteit en kom op zaterdag 16 december 2017 deze mensen in bibliotheek Menen een hart onder de riem steken. De vele producten worden verkocht ten voordele van Awel (de vroegere kindertelefoon), Dierenasiel de Grensstreek, Donate-a-dog (opleiding hulphonden), educatief project Ecuador, De Egeltjes (opvang kinderen met beperking), inloopteam het hoekhuis Menen (opvoedingsondersteuning jonge gezinnen), The Swallow (educatief project Gambia), …


“Music For Life maakt een wezenlijk verschil. Een belangrijke solidariteitsactie voor heel wat vzw's, een boost voor het verenigingsleven en van levensbelang voor elke vzw.”

Aangemaakt op: 05/12/2017