Vacature bij Stad & OCMW Menen: zorgkundige C1-C2 (m/v)

Het stadsbestuur en het OCMW Menen zijn op zoek naar 1 deeltijdse Zorgkundige C1-C2 (m/v) ten behoeve van het OCMW van Menen.

Als zorgkundige zorgt je voor het algemeen welzijn van de bewoners op fysisch, psychisch, sociaal en relationeel vlak in overeenstemming met onze visie en missie binnen ons woonzorgcentrum.

De diplomavoorwaarden vind je terug in de informatiebundel.

Ons aanbod

De bezoldiging gebeurt op basis van de salarisschalen C1-C2
De bruto-aanvangswedde in C1 (cfr. huidige index 1,7069) bedraagt: € 2139,39 

  • Extralegale voordelen: maaltijdcheques (€ 5,00), fietspremie (€ 0,23 per km), gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer, afscheidspremie bij pensionering
  • werktijdregeling inclusief weekendwerk 
  • vakantieverlof: 26 dagen jaarlijks verlof + 11 betaalde feestdagen + 4,5 gelijkgestelde dagen - aanvullende pensioenregeling 
  • sociale dienst: het personeel van het OCMW en de Stad Menen geniet de voordelen en de dienstverlening aangeboden door de Gemeenschappelijke Sociale Dienst Lokale Besturen in Vlaanderen. 

Solliciteren kan tot uiterlijk 30/04/2019 

Aanleggen wervingsreserve

Na afloop van de selectieprocedure wordt een wervingsreserve aangelegd voor tijdelijke vervangingen. Alle geslaagde kandidaten die aan de vereisten voldoen, worden in de wervingsreserve opgenomen en gerangschikt volgens het behaalde resultaat.

Kandidaten die niet onmiddellijk worden aangesteld, houden hun plaats op de reserve. 

Sollicitatieformulier