Vacature bij Stad en OCMW Menen: Medewerker Visuele Communicatie (C1-C3) (m/v)

De huidige vacature:  medewerker visuele communicatie (C1- C3) (m/v) ten behoeve van de dienst Communicatie binnen de afdeling Interne Dienstverlening en Organisatie

Voltijds – contractueel + samenstelling wervingsreserve 2 jaar

Jij bepaalt voor een groot stuk de visuele identiteit van onze stad mee. Je bent een creatieve duizendpoot op het vlak van visuele communicatie. Onze samenleving wordt steeds visueler, ons bestuur zet sterk in op sociale media, dus zijn catchy foto's en video’s belangrijk. Je hebt ook voldoende grafische bagage om de dienst Communicatie bij te staan met design. Je hebt oog voor detail, bent flexibel én stressbestendig (deadlines halen is op een dienst Communicatie dagelijkse koek). Je ondersteunt ook bij andere taken op de dienst en zorgt hierbij steeds voor een vlotte, correcte én klantgerichte afhandeling van de opdrachten.

Ons aanbod: 
  • De bezoldiging gebeurt op basis van de salarisschalen C1 – C3
  • De relevante beroepservaring wordt onbeperkt meegeteld (knelpuntberoep)
  • Extralegale voordelen: maaltijdcheques (€ 5,00), gratis hospitalisatieverzekering, fietspremie (€ 0,23 per km), gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer, afscheidspremie bij pensionering, aanvullende pensioensregeling voor contractueel personeel.
  • Glijdende werktijdregeling
  • Vakantieverlof: 30 dagen jaarlijks verlof + 14 betaalde feestdagen + 4,5 gelijkgestelde dagen
  • Sociale dienst: het personeel van Stad Menen geniet de voordelen en de dienstverlening aangeboden door de Gemeenschappelijke Sociale Dienst Lokale Besturen in Vlaanderen.

Interesse? 

Solliciteren kan enkel via het online sollicitatieformulier. 
Uiterste inschrijvingsdatum is 02/03/2020. 

Informatiebundel

Sollicitatieformulier