Start vaccinatie 85-plussers in Park Ter Walle

Gepubliceerd op Woensdag 10 maart 2021

Na deze week hebben zo goed als alle zorgprofessionals van Menen en Wervik hun eerste vaccin gekregen. Op 17 maart start het vaccinatiecentrum Menen-Wervik in zaal Park Ter Walle met het vaccineren van de 85-plussers van Menen en Wervik. Deze week vallen de uitnodigingen in de bus. We doen een warme oproep aan hun mantelzorgers, familie of vrienden om hen te ondersteunen bij het bevestigen van hun afspraak en het regelen van vervoer. Het callcenter van het vaccinatiecentrum staat klaar voor wie extra hulp nodig heeft.

Uitnodiging per post en via My eBox

Iedereen die uitgenodigd wordt, krijgt een brief in de bus. Op die brief staat een link en een code om de afspraak te bevestigen. De uitnodiging is ook beschikbaar via My eBox. Je krijgt een verwittiging per mail, op voorwaarde dat je jouw account eerst activeert. Dat kan door te surfen naar https://myebox.be/nl en in te loggen met je eID.  

Hulp bij vastleggen afspraak en vervoer 

We vragen aan mantelzorgers, familie of vrienden om de 85-plussers zoveel mogelijk te helpen bij het vastleggen van hun afspraak en het vervoer van en naar het vaccinatiecentrum. Als begeleider mag je mee naar binnen om het parcours te doorlopen. Heb je vragen of hulp nodig bij het bevestigen van de afspraak, dan kan je steeds terecht bij de medewerkers van het vaccinatiecentrum op het nummer 056 284 888.

Heb je geen eigen netwerk en heb je zelf geen vervoer? Dan kan je ná ontvangst van je vaccinatie-uitnodiging een beroep doen op het callcenter vaccinatiecentrum op 056 284 888.

Vrijwilligers

Intussen meldden vele honderden vrijwilligers zich aan om hun steentje bij te dragen aan de vaccinatiecampagne in zaal Park Ter Walle. Stad Menen en Stad Wervik bedankt hen hartelijk voor hun enthousiasme en inzet.