Stad Menen lanceert eigentijdse promotiefilm

“Het is aangenaam wonen, werken en vertoeven in onze grensverleggende stad Menen, vinden wij. En iedereen mag, neen moet dat weten. Om Menen nog beter op de kaart te zetten, lieten we een professionele promofilm maken over onze stad. Vandaag lanceren we die promofilm met daaraan gekoppeld een Facebookwedstrijd”, zegt burgemeester Martine Fournier.

Net zoals andere steden en gemeenten vond het stadsbestuur van Menen de tijd rijp om een professionele, eigentijdse promotiefilm in te blikken. Het deed daarvoor een beroep op het productiehuis Picstory, dat vroeger ook al Trefpunt-reportages over Menen maakte voor Focus-WTV.

Burgemeester Fournier: “Zo’n promofilm is een waardevol instrument om de troeven van onze stad in de verf te zetten. Mensen die in Menen wonen, kunnen trots zijn op hun stad. Niet-Menenaars zien zo hoe verrassend onze stad is. De promofilm is geen traditionele reportage waarin bijvoorbeeld vooral bezienswaardigheden en klassieke thema’s die elke stad of gemeente wel heeft aan bod komen. Het werd een unieke, hippe promofilm met een urban touch en leuke graphics waarin Barre Neirynck – Belgisch kampioen BMX Flatland – met tricks leuke locaties aan mekaar ‘fietst’.”

Facebookwedstrijd tot 30 mei

De promofilm zal vooral via de digitale communicatiekanalen (website, Facebook, Twitter, Youtube…) van de stad Menen verspreid worden. Ook op stedelijke events, officiële momenten en beurzen zal de promofilm te zien zijn. Voor de lancering ervan loopt er via de Facebookpagina van de stad Menen een wedstrijd tot 30 mei. Wie de promofilm op www.facebook.com/stadmenen leuk vindt, deelt én de pagina stad Menen leuk vindt, maakt kans op een Shop en Beleef cadeaubon van 25 euro. We geven 3 zo’n bonnen weg.

“Ik ben ervan overtuigd dat onze promotiefilm zal gesmaakt worden én zal aanslaan, zodat bijvoorbeeld Meense jongeren na hun studies in onze stad hun stekje zoeken of mensen van buiten Menen overtuigd raken van onze grensverleggende stad. Ik wil ook iedereen bedanken die op de een of andere manier een bijdrage leverde tijdens de productie van deze promofilm”, rondt burgemeester Fournier af. 

Zie ook

Aangemaakt op: 15/05/2017