#sportersbelevenmeer ook in Menen!

#sportersbelevenmeer

Onze sportdienst heeft je hulp nodig! Dit jaar daagt Sport Vlaanderen terug elke gemeente uit via hun #sportersbelevenmeer-campagne. Het is de bedoeling om via deze campagne meer mensen aan het sporten te brengen.

De smartphone is niet meer weg te denken uit de sportieve sfeer. Die wordt gebruikt als tracker tijdens het lopen, voor heb bekijken van workout-oefeningen maar ook om foto’s te maken tijdens het sporten!

Heb jij iets leuks, moois of speciaals meegemaakt tijdens het sporten? 

Een overstekend hert gezien tijdens het mountainbiken, een prachtige zonsondergang bij het lopen of je gewoon een breuk gesport met vrienden of familie? 

Maak er een foto van en deel het via Twitter of Instagram of facebook  met de hashtag #sportersbelevenmeer en #sporteninMenen
Zo inspireer je jouw volgers om ook de sportschoenen aan te trekken en foto’s te delen met hun volgers. 
We roepen elke Meense sporter en sportclub uit om ook mee te doen!

Hoe doe je mee?

Deel een foto van jezelf en/of je vrienden tijdens een sportactiviteit op Facebook, instagram of twitter mét de hashtags #sportersbelevenmeer én de hashtag #sporteninMenen 
De beleving tijdens het sporten staat centraal op de foto. Je kan dus een foto posten van sportactiviteiten, een zondagse wandeling met de kinderen, een activiteit met de sportclub,….

Spoor alvast elke sporter binnen de club, uw familie- of vriendenkring aan om op sociale media foto’s te posten mét beide hashtags.

Meer info over deze actie is hier te vinden