Schrijf nu in voor de activiteiten van de Wieltjesfeesten 2024

Gepubliceerd op Maandag 17 juni 2024

Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september veranderen de Wieltjesfeesten onze stad in een bruisend festivalterrein tijdens hét driedaagse stadsfeest van het jaar. Dit jaar belooft een spectaculaire editie te worden met op zaterdagavond optredens van onder andere Bart Kaëll en de topcoverband ABBA4U.

De festiviteiten beginnen al op vrijdag 6 september. We starten de Wieltjesfeesten op de Grote Markt met een beiaardconcert én een optreden van de Brasserie. Ook in de Stationsstraat kun je genieten van spetterende optredens tijdens De Stoasje RO(C)K'T!. Dit zorgt meteen voor de juiste sfeer en energie om het feestweekend in te luiden.

Op zaterdag 7 september zetten we de traditie voort met de klassieke braderie, rommelmarkt, veiligheids- én kidsdorp. De Grote Markt wordt het middelpunt met de wieltjesworp en vele muzikale optredens. Te beginnen met een aperitiefconcert van de MG Band & Blue Jerry. ’s Avonds zal niemand minder dan Bart Kaëll het publiek ‘op en neer laten gaan’ met zijn bekende hits. Daarna zal de topcoverband ABBA4U het feestje voortzetten en zorgen voor een onvergetelijke avond vol muziek en dans.

De laatste dag van de Wieltjesfeesten, zondag 8 september, biedt opnieuw een gevarieerd, grotendeels sportief programma. De dag begint met de Wieltjeskoers voor dorpelingen, een spannende wielerwedstrijd door het hart van onze stad. Daarnaast is er het gezellige Wieltjespetanquetornooi in het Brouwerspark, waar zowel jong als oud aan mee kunnen doen. Verder kun je op de Grote Markt genieten van een sfeervol aperoconcert met Sons Saucisses én een modeshow met lokale handelaars die hun nieuwste collecties tonen.

Als inwoner, handelaar of vereniging meedoen?

Wil je actief deelnemen aan één van onze activiteiten? Schrijf je dan nu in voor de Wieltjeskoers, het Wieltjespetanquetornooi, de rommelmarkt of de ambachtenmarkt. Daarnaast bieden we lokale handelaars, verenigingen en marktkramers de mogelijkheid om een standplaats te bemachtigen tijdens de Wieltjesfeesten. Dit is een uitgelezen kans om je vereniging, producten of diensten aan een breed publiek te presenteren. 

Inschrijving Wieltjeskoers

Inschrijving Wieltjespetanquetornooi

Inschrijving rommelmarkt

Inschrijving ambachtenmarkt

Inschrijving standhouder op de braderie