Samen zomeren in Menen met Boulevard Solar

Gepubliceerd op Woensdag 29 mei 2024

De stad Menen nodigt iedereen uit om de zomer te beleven met Boulevard Solar. Na het succes van de voorgaande jaren, presenteren we voor het vijfde jaar op rij opnieuw een sfeervol en veelzijdig zomerprogramma in onze eigen stad. Boulevard Solar, in 2020 als staycation-alternatief gestart, is ondertussen een vaste zomerwaarde geworden.

Cultuurcentrum De Steiger, de stedelijke diensten en diverse partners hebben de krachten gebundeld om een rijk aanbod aan zomeractiviteiten in Menen aan te bieden. Van culturele evenementen en ontspannende activiteiten tot sport en erfgoedontdekkingen, er is voor elk wat wils, ongeacht leeftijd en interesse.

Vul jouw zomerkalender met tentoonstellingen, wandelingen, fietstochten, waterpret, optredens, festivals en andere zomerse activiteiten. Deze activiteiten vinden plaats in Menen, Lauwe en Rekkem en omvatten ook toeristische attracties, sportieve uitdagingen en historische routes.

In onze Boulevard Solar brochure vind je een overzicht van alle boeiende zomeractiviteiten in onze stad. 

Ook op www.menen.be/boulevardsolar vind je alle details en extra informatie over het Meense zomerprogramma. Via de sociale media van Stad Menen en Cultuurcentrum De Steiger gaan we iedereen ook maximaal prikkelen om deel te nemen of na te genieten.