Rode Kruis stickers

27/04>30/04

Traditiegetrouw organiseert Rode Kruis Vlaanderen eind april zijn jaarlijkse stickerverkoop. Van 27 tot en met zondag 30 april bieden de vrijwilligers van de Rode Kruis afdeling Lauwe-Menen-Rekkem op de belangrijkste kruispunten en aan de warenhuizen van Menen, Lauwe en Rekkem hun stickers aan.

KIEKEBOE is dit jaar veertig jaar oud! Op de sticker staat dit jaar het bekende figuurtje KIEKEBOE van de hand van striptekenaar Merho. KIEKEBOE verscheen voor het eerst als stripfiguur op 15 februari 1977. Momenteel zijn de KIEKEBOES de meest populaire en best verkochte stripreeks. Reden te over voor het Rode Kruis Vlaanderen om de KIEKEBOES uit te kiezen om haar sticker te sieren!
Dankzij de populaire KIEKEBOES figuurtjes hopen de Rode Kruisvrijwilligers dit jaar meer dan 5.000 stickers te verkopen! De KIEKEBOES sticker 5 euro. De opbrengst gaat volledig naar de investering in een interactieve reanimatiepop en een AED-toestel (automatisch externe defibrillator). Zo’n toestel verhoogt de levenskans bij hartfalen in belangrijke mate!

Ook maakt dit jaar - in première voor België - in Menen, Lauwe en Rekkem een nieuwe schattige medewerkster haar opwachting in het straatbeeld. Zij zal de automobilisten tijdig attent maken waar de mensen aan verkooppunten te-recht kunnen voor een sticker.

Aangemaakt op: 20/04/2017