Nieuws - meest recent

Op woensdag 2 januari 2019 vond de installatievergadering van de gemeenteraad en de OCMW-raad plaats in de raadzaal van het Stadhuis, Grote Markt 1 in Menen. Hier vind je het verslag van beide vergaderingen en kun je ook een fotoreportage bekijken.

Op maandag 17 december 2019 kwamen de gemeenteraadsleden bijeen in de raadzaal van het Stadhuis, Grote Markt 1 in Menen. Hier vind je het verslag en kun je ook een uitgebreide toelichting bij het budget voor 2019 raadplegen.

Op maandag 26 november 2018 kwamen de gemeenteraadsleden bijeen in de raadzaal van het Stadhuis, Grote Markt 1 in Menen. Hier vind je het verslag en kun je ook een virtueel bezoek brengen aan de raadzaal.

Op maandag 22 oktober 2018 kwamen de gemeenteraadsleden bijeen in de raadzaal van het Stadhuis, Grote Markt 1 in Menen. Hier vind je het verslag en kun je ook een virtueel bezoek brengen aan de raadzaal.

Heeft u een vraag met betrekking tot het praktische verloop van de verkiezingen? Hier lijsten we de meest voorkomende vragen en antwoorden op.

Op maandag 27 augustus 2018 kwamen de gemeenteraadsleden bijeen in de raadzaal van het Stadhuis, Grote Markt 1 in Menen. Hier vind je het verslag en kun je ook een virtueel bezoek brengen aan de raadzaal.

Op maandag 25 juni 2018 kwamen de gemeenteraadsleden bijeen in de raadzaal van het Stadhuis, Grote Markt 1 in Menen. Hier vind je het verslag en kun je ook een virtueel bezoek brengen aan de raadzaal.

Op 14 oktober 2018 zijn er lokale en provinciale verkiezingen. De inwoners van alle Belgische gemeenten verkiezen op deze datum de leden van gemeente- en provincieraden.

Op maandag 28 mei 2018 kwamen de gemeenteraadsleden bijeen in de raadzaal van het Stadhuis, Grote Markt 1 in Menen. Hier vind je het verslag en kun je ook een virtueel bezoek brengen aan de raadzaal.

Hoe dien ik een kandidatenlijst in? Hoe geef ik een volmacht en kan dat als ik in het buitenland ben? Waar kan ik mijn verkiezingsaffiches aanbrengen? Welke regels gelden bij de organisatie van de verkiezingen?