OverKop Jouw plek voor ontmoeting en ondersteuning

Gepubliceerd op Vrijdag 21 juni 2024

OverKop is er voor jongeren in Menen! Samen met de jeugddienst, CAW, en lokale partners zorgen we voor een plek waar je kunt ontspannen, anderen kunt ontmoeten, en hulp kunt krijgen als dat nodig is.

In Park ter Walle is OverKop een veilige plek geworden voor jongeren tussen 12 en 25 jaar. Hier kun je deelnemen aan allerlei activiteiten en is er aandacht voor je mentaal welzijn en thema’s zoals diversiteit, onderwijs, wonen, werken en relaties. Ons team van jeugdwerkers, CAW-medewerkers en vrijwilligers organiseert leuke en nuttige activiteiten en beantwoordt je vragen op een makkelijke en toegankelijke manier. Sinds kort komen er ook psychologen langs om met jongeren te praten en hulptrajecten te starten.

Het volledige aanbod van OverKop is gratis, tenzij anders aangegeven. Je kunt alles volgen via de algemene pagina van OverKop Zuid-West Vlaanderen en de sociale media van de jeugddienst in Menen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 056 529 490, menen@overkop.be of sociale media (OverKop ZWVL op Facebook of Instagram)!

OverKop: jouw plek voor ontmoeting, ontspanning en ondersteuning!