Nieuwe vacatures bij Stad & OCMW Menen

Het stadsbestuur en het OCMW Menen zijn op zoek naar  1 voltijds diensthoofd uitvoerende facilitaire dienst en administratief technische gebouwendienst (A1a-A3a) (m/v), 1 deskundige Patrimonium B1- B3 (m/v) afdeling Omgeving en Infrastructuur1 technieker zaalwachter D1-D3 (m/v) afdeling Vrijetijdszaken en 1 tijdelijke administratief medewerker C1-C3 (m/v) Lokale Dienstencentra en Thuiszorgdiensten


1 Diensthoofd (m/v) A1a-A3a uitvoerende facilitaire dienst en gebouwen afdeling Omgeving & Infrastructuur 

 • Als diensthoofd sta je in voor de organisatie, algemene leiding, planning en het beheer van de volgende diensten binnen de afdeling 'Omgeving en Infrastructuur': de technische uitvoerende facilitaire dienst (Feestelijkheden -& Signalisatie , Wegen, Milieu, Gebouwen, Groen Menen en Reinigingsdienst-Groene Ridders en de technische diensten Lauwe - Rekkem, OCMW patrimonium) en de administratief technische gebouwendienst.
 • In de functie van diensthoofd technisch facilitaire diensten sta je in voor de planning, coördinatie en opvolging van de voortgang van de werken uitgevoerd door de eigen diensten 
 • In de functie van diensthoofd adminstratief technische gebouwendienst sta je in voor de implementatie van het vastgoedbeleid van het gebouwenpatrimonium. dat omhelst het technisch patrimoniumbeheer, huisvesting van de diensten en het maintenancebeleid.

Je bent houder van één van volgende diploma’s: master in de industriële wetenschappen (richting bouwkunde, elektromechanica, elektronica of aanverwant), master in de architectuur of master in de ingenieurswetenschappen (richting bouwkunde, elektromechanica, architectuur of aanverwant). Je bent in het bezit van minimaal een rijbewijs B.

Interesse?

Solliciteren kan enkel via een functie specifiek sollicitatieformulier (zie onderstaand online sollicitatieformulier of het bijgesloten sollicitatieformulier in de informatiebundel). 
Uiterste inschrijvingsdatum is 10/08/2018.

Sollicitatieformulier | Informatiebundel 


Deskundige Patrimonium (m/v) B1-B3 afdeling omgeving en infrastructuur

 • Is verantwoordelijk voor het goed beheer van de stadsgebouwen en het implementeren van beleidsbeslissingen m.b.t. gebouwen en hun installaties

Je bent houder van één van volgende diploma’s: bachelor in de richting bouwkunde, elektromechanica, architectuur, toegepaste architectuur, vastgoed of aanverwant. Bouwtechnische en -technologische kennis en/of ervaring is vereist. Je bent in het bezit van minimaal een rijbewijs B.

Interesse? 

Solliciteren kan enkel via een functie specifiek sollicitatieformulier (zie onderstaand online sollicitatieformulier of het bijgesloten sollicitatieformulier in de informatiebundel). 
Uiterste inschrijvingsdatum is 10/08/2018. 

Sollicitatieformulier | Informatiebundel 


 1 technieker zaalwachter D1-D3 (m/v) afdeling Vrijetijdszaken

 • Je werkt mee aan het dagelijks beheer en het  onderhoud van de sportaccomodaties van de stad met het oog op het  aanbieden van een propere en aangename sportaccomodatie. 

Er is geen diploma vereist voor deze functie. Je bent in het bezit van minimaal een rijbewijs B.

Interesse?

Solliciteren kan enkel via een functie specifiek sollicitatieformulier (zie onderstaand online sollicitatieformulier of het bijgesloten sollicitatieformulier in de informatiebundel). 

Uiterste inschrijvingsdatum is 10/08/2018.

Sollicitatieformulier Informatiebundel


1 tijdelijke administratief medewerker C1-C3 (m/v) Lokale Dienstencentra en Thuiszorgdiensten

 • Je ontvangt bezoekers van het lokaal dienstencentrum en je behandelt de telefonische oproepen voor de lokale dienstencentra , thuiszorgdiensten en sociale dienst-thuis en ouderenzorg.
 • Je staat in voor inschrijvingen van gebruikers van het lokaal dienstencentrum en de verwerkt de aanvragen voor zaalreservaties. Je verwerkt de inschrijvingsgelden.
 • Je geeft administratieve ondersteuning aan de maatschappelijk werkers en de coördinator thuis en ouderenzorg. Je doet de administratieve verwerking van het Bijzonder Comité Zorg
 • Je maakt bestelbonnen op en verwerkt de facturen.
 • Je geeft indien nodig uitleg aan de gebruikers van het lokaal dienstencentrum over de activiteiten en dienstverlening. Daarnaast verstrek je de juiste informatie aan de klanten van de thuiszorgdiensten.
 • Je verwijst door naar de juiste maatschappelijk werkers en leidinggevenden

Je bezit het diploma van volledig secundair onderwijs of een daarmee gelijkgesteld diploma.

Ons aanbod

 • 1 deeltijdse contractuele functie voor minimum 3 maanden (vermoedelijke start midden september)
 • Bezoldiging volgens salarisschalen Vlaamse lokale besturen
 • Glijdende werktijdregeling
 • Maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer met openbaar vervoer en/of fietspremie
 • Aanleg van een wervingsreserve voor contractueel voltijdse medewerkers voor tijdelijke opdrachten

Interesse?

Solliciteren kan enkel via een functie specifiek sollicitatieformulier (zie onderstaand online sollicitatieformulier). 

Uiterste inschrijvingsdatum is 30/07/2018.

Sollicitatieformulier | Functiebeschrijving | Selectieprocedure  

NIEUWSBRIEF VACATURES

Wil je steeds op de hoogte gehouden worden van de vacatures bij Stad en OCMW Menen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief vacatures en je ontvangt telkens de openstaande vacatures in je mailbox. 

Schrijf hier in 

Noorderlaan 1/A000
8930
Menen
056 527 100
Nu gesloten
08:30 - 12:00
Alles weergeven
Aangemaakt op: 29/06/2018