Nieuwe sessie 'Lopen voor beginners'

10/09>14/11

Heb je tijdens de voorbije zomermaanden gemerkt dat je conditie niet optimaal is en wens je de conditie te verbeteren ? Heeft u drempelvrees om u aan te sluiten aan een atletiekclub? Dan biedt de nieuwe lessenreeks “lopen voor beginners” u een kans om alvast van start te gaan.  

Éen van de hedendaagse tendensen is om op een ontspannende wijze de lichamelijke conditie te verbeteren. “Lopen voor beginners” is een zeer doeltreffend middel hiertoe. Hardlopen heeft tal van voordelen. Het vermindert de dagelijkse stress, maakt de spieren sterker en het lichaam slanker. In het begin is het hard werken, maar na een paar weken vindt je lichaam zijn ritme en krijg je steeds meer zin om te lopen.

Door het volgen van het programma “lopen voor beginners” kan iedereen, ongeacht de leeftijd, in 10 weken tijd een aanvaardbare conditie opbouwen en 5 km ononderbroken lopen.

Iedere deelgemeente heeft een recreatieve atletiekclub zoals Running Team Olympic Menen, Just Run Menen, Running Team Lauwe en Atletiek Club Rekkem waar men zich kan aansluiten.
Deze organisatie van de sportdienst kan een tussenstap zijn om na de sessie aan te sluiten bij een van deze recreatieve clubs.

De nieuwe cursus “lopen voor beginners” gaat door vanaf maandag 10 september en loopt ten einde op woensdag 14 november 2018.

De groepstrainingen, onder deskundige begeleiding, gaan door op maandag- en woensdagavond om 18u30 op de atletiekpiste, Vaubanstadion, Waalvest te Menen.

Er zijn 2 groepstrainingen (op maandag en woensdag), een 3de training gebeurt op individuele basis volgens het schema dat iedere deelnemer zal ontvangen.

Er kunnen maximaal 20 deelnemers inschrijven voor deelname.

Deelnemen kost 15 €/persoon. Daarin zit verzekering, deskundige begeleiding en kortingsbon Sport Lauwers.

Betalen kan met een vrijetijdscheque. Best vooraf contact opnemen met de sportdienst.

Inschrijven kan vanaf 10 juli tot volzetting. 

Schrijf hier in!

Sluizenkaai 77 / 02
8930
Menen
056 529 490
Nu gesloten
Meer
Alles weergeven
Aangemaakt op: 29/06/2018