Nieuws - meest recent

Dinsdag 6 november kwamen de OCMW-raadsleden bijeen in de raadzaal van het OCMW (Welzijncampus Noorderlaan).

Het stadsbestuur en het OCMW Menen zijn op zoek naar een Huismoeder/vader E1-E3 (m/v) ten behoeve van Woonzorgcentrum Andante en Woonzorgcentrum Sint-Gerardus. Deeltijds (30,4/38) - tijdelijke contractuele functie vanaf 01/01/2019 voor de duur van 6 maand.

Het stadsbestuur en het OCMW Menen zijn op zoek naar een tijdelijke Administratief medewerker (m/v) C1-C3 voor de Personeelsdienst.

14/11

De stad Menen, organiseert met steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen, 2 gratis infosessies in het kader van de actie ‘Het Internet: ook uw zaak’.

Naar goede jaarlijkse traditie organiseert de stad Menen in december opnieuw 2 kerstevents: op zaterdag 8 december vindt Kerst in Lauwe plaats, op vrijdag 21 december staat Kerst in Menen op de agenda.

06/11

Dinsdag 6 november komen de OCMW-raadsleden bijeen in de raadzaal van het OCMW (Welzijncampus Noorderlaan). De vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van het OCMW Menen start om 17:30. Hier vind je de agenda.

15/11

Tijdens de twaalfde Week van de Smaak staat ‘Gezond-tijd’ centraal. Van 15 tot en met 25 november 2018 nemen we met z’n allen de tijd om even stil te staan bij onze voeding en onze gezondheid. We doen dit bij voorkeur gezellig samen met familie, vrienden, collega’s, klasgenoten… tijdens een (gezonde) maaltijd.

29/11

De Bosgroep IJzer en Leie vzw is een zelfstandige vereniging van en voor West-Vlaamse boseigenaars en ieder die zich bekommert om het bos in de regio. Deze vereniging ondersteunt vrijblijvend en kosteloos boseigenaars bij hun bosbeheer, en zoekt actief naar nieuwe kansen voor bosaanplanting bij particulieren.

Tijdens de feestdagen in de maand november zijn heel wat stads- en andere diensten dicht. Hier vind je een overzicht voor de ganse maand november.

De Stad Menen verkoopt een oldtimer brandweerwagen van het merk Citroën type Torpedo van het bouwjaar 1928. Er zijn 2 kijkdagen, namelijk de zaterdagvoormiddagen 10 en 17 november tussen 9:00 en 12:00 in de brandweerkazerne in Lauwe).