Nieuw seizoen van CC De Steiger 2024-2025

Gepubliceerd op Vrijdag 21 juni 2024

Het nieuwe seizoen van Cultuurcentrum De Steiger heeft voor elk wat wils. Of je nu van blues of theater houdt: je vindt zeker iets leuks op de uitgebreide kalender. Bereid je voor op artiesten zoals Jasper Steverlinck, Het Zesde Metaal, Stan Van Samang, Colin H van Eeckhout (Amenra), Wim Willaert, William Boeva en Abattoir Fermé. Dit jaar zijn er veel plekken waar je van cultuur kunt genieten: de zalen van De Steiger, Het Applauws, café De Living in Lauwe, de Sint-Franciscuskerk in Menen en zelfs het station van Menen.
 

Muzikale toppers

Op de podia van De Steiger zullen weer veel goede muzikanten staan. Voor het eerst brengt Wannes Cappelle zijn band Het Zesde Metaal mee naar Menen. Als je zeker wilt zijn van een plek, wacht dan niet te lang. Cappelle zorgt altijd voor uitverkochte zalen. Jasper Steverlinck krijgt, zelfs 20 jaar na zijn succes met Arid, nog altijd nieuwe fans, onder andere door ‘Liefde voor Muziek’ (VTM). Met Stan Van Samang, Scala, Mauro Pawlowski en Jan De Wilde weet je dat het langste en leukste festival van het jaar in Menen plaatsvindt. Wees er snel bij: kijk op de website van De Steiger.
 

Theatermix

Nieuw dit jaar is de theatermix. De Steiger heeft 8 voorstellingen gekozen die je als pakket kunt kopen voor 80 EUR (dus 10 EUR per voorstelling). Deze lage prijs geeft je de kans om veel verschillende soorten theater van 2024 te zien. Je ziet zowel nieuwe talenten als bekende namen en leert verschillende stijlen en genres kennen. Onderdeel van deze mix en het NEXT Festival is ‘Nuggets’ van Maxim Storms. Storms kwam al vaker naar Menen (bijvoorbeeld met ‘FRATSSEN’ in de Koekuit en met zijn muziekproject Brik Tu-Tok op Gebroed).
Info en tickets 

Vriendenpas en Uitpas

Dit seizoen is het ook een goed idee om vriend van De Steiger te worden. Met een vriendenpas (10 EUR) krijg je 3,50 EUR korting op elke voorstelling van De Steiger. De eerste 200 mensen die een pas kopen, krijgen ook een gratis plaats bij één van de vier geselecteerde voorstellingen. De UITpas is ook belangrijk als je De Steiger bezoekt. Spaar punten en krijg een cultuurcheque. Mensen met een UITpas voor het kansentarief krijgen 80% korting op elke voorstelling.
Meer informatie en aanvraag vriendenpas

Meer informatie Uitpas