Naar school in Menen, kies een school en schrijf in!

Binnenkort starten de inschrijvingen voor het schooljaar 2018-2019 in de basisscholen in Menen. Als je kind geboren is in 2016, schrijf het in. Andere kinderen die al naar school gaan, moet je niet opnieuw inschrijven. Tenzij je wil dat ze van school veranderen.

Inschrijvingsperiodes

Periode 1: broers en zussen van leerlingen van de school krijgen voorrang om in te schrijven. Je kan ze inschrijven van 1 tot 21 februari 2018. Opgelet: tijdens de krokusvakantie zijn de scholen gesloten.

Periode 2: de inschrijvingsdag voor kinderen van personeelsleden van de school is 22 februari 2018.

Periode 3: van 1 tot 14 maart 2018 kun je alle (andere) kinderen inschrijven.
Het gebeurt dat een bepaald geboortejaar of leerjaar al volzet is. Als je dan je kind inschrijft, komt het op de wachtlijst. In dat geval bezorgt de school je een document.

Periode 4: als je je kind niet inschrijft tijdens de voorrangsperiodes krijg je nog een tweede kans. Je moet dan wel wachten tot na de paasvakantie. Je kan je kind dan vanaf 16 april 2018 nog inschrijven. Stel je inschrijving dan niet meer uit.

Belangrijk!

Je kan inschrijven tijdens de openingsuren van de school. Neem de kids-ID of ISI+-kaart van je kind mee.

Ontvang je een schooltoelage? Neem dan de brief mee die je van het ministerie ontving.

Als je kind een verslag voor het buitengewoon onderwijs heeft, dan mag het toch naar een gewone school. Je moet dit wel aan de school meedelen bij de inschrijving.

Bekijk hier online onze basisscholenfolder:

Info: www.naarschoolinmenen.be

Aangemaakt op: 15/01/2018