Menen ontbijt als startschot van de Wieltjesfeesten

07 september 2019

Mis het startschot van de Wieltjesfeesten 2019 niet en tafel mee met de mensen die je lief zijn! Kom op zaterdag 7 september tussen 8:30 en 10:30 genieten van een gezellig ontbijt op de Grote Markt in Menen. Dit jaar in samenwerking met de Wereldraad om onze status als Fairtradegemeente extra in de kijker te zetten.

Kom met familie, vrienden, kennissen of buren genieten van een warme koffie, een heerlijke koffiekoek en zoveel meer. Tijdens het smakelijke ontbijt is er ook een optreden van Koor 't Zinkt.

Inschrijven is verplicht

Op 7 september ontbijten in een uniek kader op de Grote Markt kost je slechts 3,50 euro per persoon (1€ is  waarborg voor het gebruik van afvalarm materiaal en krijg je terug bij het terugbrengen). Aarzel niet en schrijf je vlug in. Bovendien ben je meteen op de ‘place to be’ om in het hart van onze stad een dag vol animatie te beleven.
Inschrijven is verplicht. De plaatsen zijn beperkt. Wees er dus snel bij! Wie ingeschreven is kan zijn/haar ontbijtpakket ophalen tussen 8:30 en 10:30 en ter plaatse eten. Voor meer info kan je terecht bij de dienst evenementen - T 056 529 414.