Koop jouw UiTPAS Zuidwest vanaf 1 oktober

In Zuid-West-Vlaanderen is het onmogelijk je te vervelen in je vrije tijd. Zowat in alle steden en gemeenten van de regio kan je met de hele familie terecht voor concerten, theater, sportbeleving, film, workshops en nog veel meer. Met UiTPAS zuidwest kan je nu nog meer van dit eindeloze aanbod genieten. Telkens je aan een UiTPAS activiteit deelneemt, kan je punten sparen en deze inruilen voor extra voordelen.

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Zuid-West-Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport en jeugdactiviteiten, punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen.

Voor wie is de UiTPAS?

UiTPAS zuidwest staat op naam en is levenslang geldig. Ieder lid van jouw gezin kan dus een UiTPAS zuidwest hebben. De vrijetijdspas is er al voor kinderen vanaf 3 jaar. Je kan met UiTPAS zuidwest terecht in de volgende gemeenten: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Menen, Waregem, Wervik, Wevelgem, Zwevegem.

Hoeveel kost de UiTPAS?

Ga met je identiteitskaart langs bij één van de verkooppunten in je gemeente en koop een UiTPAS voor 3 euro.

Heb je een beperkt inkomen?

Mensen met een beperkt inkomen die over een Vrije Tijdspas in Menen beschikken, kunnen de UiTPAS voor 1 euro aanschaffen. Anderen kunnen op vertoon van een attest van de mutualiteit de UiTPAS ook aan deze prijs verkrijgen.  Je kan zo genieten van een korting bij deelname aan UiTPAS activiteiten. 

Waar en wanneer?

Vanaf 1 oktobber 2015 kun je een UiTPAS zuidwest kopen. Ga met je identiteitskaart langs bij één van volgende verkooppunten in Menen: Bibliotheek Menen, Stadhuis Menen, Gemeentehuis Lauwe, LDC Allegro Menen of LDC Dorpshuis Rekkem.

Waar punten sparen?

Je kan met je UiTPAS UiTpunten sparen bij alle aanbieders te vinden op www.menen.be/uitpas. Daarnaast kan je ook UiTpunten sparen in andere UiTPAS gemeenten zoals: Aalst, Brussel, Gent en Oostende. In de toekomst zullen nog meer gemeentes de UiTPAS aanbieden waar je dan ook met je UiTPAS zuidwest zal terecht kunnen. Voor Menen is dat alvast: het stadhuis, OCMW, CC De Steiger, Sportdienst, Bib Menen, stadsmuseum ‘t Schippershof, LDC Dorpshuis, LDC Allegro, Bib Lauwe, Bib Rekkem en de Jeugdienst.

Per activiteit spaar je met jouw UiTPAS telkens 1 punt. Wat kun je met die punten doen? Een voorbeeld: heb je 20 punten, dan krijg je in CC De Steiger bij aankoop van 2 tickets van dezelfde voorstelling, het tweede ticket aan de halve prijs. Dat kan dus tellen. Een overzicht met alle omruilvoordelen vind je vanaf 1 oktober op www.menen.be/uitpas.

Nog vragen?

Dan kan je altijd terecht bij één van de balies waar UiTPAS beschikbaar is.

Meer info

www.menen.be/uitpas

Activiteiten

Uit in Zuidwest

Zie ook

Aangemaakt op: 25/09/2015