Nieuws - meest recent

Het OCMW Menen zoekt 2 voltijdse Verpleegkundigen C3-C4 (m/v) ten behoeve van het woonzorgcentrum Sint-Gerardus (Lauwe) en het woonzorgcentrum Andante (Menen) van het OCMW van Menen.

Het stadsbestuur en het OCMW Menen zijn op zoek naar 1 tijdelijk contractueel ICT-deskundige (m/v) B1-B3 ten behoeve van de afdeling Interne dienstverlening en Organisatie/dienst ICT

Tijdens de eindejaarsperiode gelden op bepaalde dagen, periodes andere afspraken rond de openingstijden. Hou je er rekening mee? Zo kom je op het juiste moment langs. Hier vind je een overzicht.

18/12

Dinsdag 18 december komen de OCMW-raadsleden bijeen in de raadzaal van het OCMW (Welzijncampus Noorderlaan). De vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van het OCMW Menen start om 17:30. Hier vind je de agenda.

17/12

Maandag 17 december komen de gemeenteraadsleden bijeen in de raadzaal van het Stadhuis, Grote Markt 1 in Menen. De vergadering start gewoontegetrouw om 19:00. Hier vind je de toelichtingsnota en kun je ook een virtueel bezoek brengen aan de raadzaal.

Twee weken nadat Kerst in Lauwe plaats vindt, organiseert de stad Menen op vrijdag 21 december 2018 een kerstevent in Menen. Met Kerst in Menen brengen we samen met lokale handelaars en verenigingen kerstsfeer en -animatie op onze Grote Markt. Tijdens Kerst in Menen biedt het stadsbestuur een gratis kerstdrink aan voor alle inwoners en dat van 18:00 tot 20:00!

01/12

Wellicht heb je het al opgemerkt in het straatbeeld: de jaarlijkse Shop & Beleef Eindejaarsactie is van start gegaan. Dit jaar is er tijdens de eindejaarsperiode niet alleen een bedrag van 10.000 euro in Shop & Beleef-cadeaubonnen te winnen, maar ook een Citroën C1!

Maandag 03/12/2018 werd het Ministerieel Besluit gepubliceerd dat wijzigingen aanbrengt in het ministerieel besluit van 24 juli 2018 houdende dringende maatregelen betreffende de bestrijding van de ziekte van Newcastle. Een samenvatting van de wijzigingen wat betreft de markten en andere verzamelingen vind je hier.

Op maandag 26 november 2018 kwamen de gemeenteraadsleden bijeen in de raadzaal van het Stadhuis, Grote Markt 1 in Menen. Hier vind je het verslag en kun je ook een virtueel bezoek brengen aan de raadzaal.

Met de uitreiking van de Sportprijzen, huldigt het stadsbestuur sporters uit Menen, Lauwe of Rekkem voor hun uitzonderlijke prestaties van het voorbije sportjaar. Op vrijdag 23 november werden onze sportkampioenen op een huldigingsevent in de kijker gezet. Hierna alle winnaars nog even op een rijtje.