Nieuws - meest recent

Het stadsbestuur en het OCMW Menen zijn op zoek naar 1 tijdelijk verpleegkundige C3-C4 (m/v) ten behoeve van het woonzorgcentrum Andante van het OCMW van Menen.

Gouverneur Decaluwé organiseerde op donderdag 19 juli 2018 een crisisoverleg om de ernst van de waterschaarste- en droogtetoestand in te schatten. De situatie is alarmerend.

Er zijn heel veel wespen dit jaar: onze brandweerploegen doen hun uiterste best om alle aanvragen zo spoedig mogelijk te behandelen. Heb je een wespennest én heb je er last van? Dan halen we dat kosteloos voor je weg. Registreer je melding online via het wespenloket op www.hvzfluvia.be.

25/08

Op zaterdag 25 augustus om 19:30 vindt de verkiezing van de Ambassadrice Stad Menen 2018-2019 plaats in CC De Steiger te Menen. Rond de klok van middernacht weten we wie Laura Defreyne opvolgt en meteen de hoofdprijs, een Vespa geschonken door Moto’s Maes, in de wacht sleept.

Hier vind je een overzicht met de aangepaste openingstijden en sluitingsdagen van de stedelijke diensten, de bibliotheken, de recyclageparken en het zwembad.

Het stadsbestuur en het OCMW Menen zijn op zoek naar 1 tijdelijk maatschappelijk werker (m/v) B1-B3 voor de sociale dienst van het OCMW Menen.

Wat is er binnenkort te doen in Menen, Lauwe en Rekkem? Op www.uitinmenen.be - dé digitale kalender boordevol UiT-tips - kun je gegarandeerd een boeiende activiteit ontdekken. Wij geven je alvast een handvol tips. Ontdek hier meer details.

Het stadsbestuur Menen neemt kennis van de beslissing van de deputatie van de provincie om 'Menen-West' aan te duiden als locatie voor het nieuwe regionale bedrijventerrein "Menen-Wervik".

10/09

De stedelijke Sportdienst organiseert in samenwerking met een aantal Meense sportclubs de ‘Week van de Sportclub 2018' tijdens de week van 10 tot en met 16 september 2018. Dit om alle inwoners van Menen de kans te geven een (nieuwe) sport uit te proberen.

Dinsdag 3 juli kwamen de OCMW-raadsleden bijeen in de raadzaal van het OCMW (Welzijncampus Noorderlaan). Hier vind je de besluitenlijst van deze raad.