Nieuws - meest recent

25/05

GRENSLOOP Menen bestaat dit jaar 5 jaar. Op vrijdag 25 mei organiseren de stedelijke Sportraad en de Sportdienst in samenwerking met Running Team Olympic Menen dus voor 5de keer de GRENSLOOP met start en aankomst voor het stadhuis, op de Grote Markt van Menen. Ereburger van Menen Frederik Van Lierde is en blijft peter van deze alsmaar populairder wordende stadsloop.

Het stadsbestuur zoekt jobstudenten voor vakantiespeelpleinen Menen en Lauwe (werkvrouwen/mannen schoonmaak), de technische dienst Menen/bibliotheek Menen/stadhuis Menen (werkvrouwen/mannen schoonmaak), de technische dienst (hulptechniekers) en de dienst burgerzaken (administratief assistenten). Ook het zwembad 't bADhUIS zoekt jobstudenten.

Het 4de nummer van 2018 van ons stadsmagazine LEIEDRAAD staat online. Lees hier ons aprilnummer en bekijk ook de activiteitenagenda UiT in MENEN en het Steigernieuws (info van ons CC De Steiger) achteraan het stadsmagazine. Volgende week krijgen alle inwoners van Menen, Lauwe en Rekkem een exemplaar in de brievenbus.

Het stadsbestuur en het OCMW Menen zijn op zoek naar maatschappelijk werkers (m/v) B1-B3 Algemene Sociale Dienstverlening en een projectbegeleider (m/v) B1-B3 Huisvesting. Solliciteren kan hier online.

28/04

Fleurig, geurig, plezant en sfeervol… op zaterdag 28 april van 8:00 tot 13:00 wordt de Grote Markt van Menen omgetoverd tot een oase vol bloemen. We zijn intussen toe aan de 46ste editie van de Bloemenmarkt.

De nieuwe Woonmaatschappij !Mpuls verhuist van de Ijzerstraat naar de Volkslaan. Dit zorgt voor een aantal wijzigingen in de werking.

26/03

Maandag 26 maart komen de gemeenteraadsleden bijeen in de raadzaal van het Stadhuis, Grote Markt 1 in Menen. De vergadering start gewoontegetrouw om 19:00. Hier vind je de toelichtingsnota en kun je ook een virtueel bezoek brengen aan de raadzaal.

16/03

Lokale winkeliers geven zuurstof aan jouw stad of gemeente. Ben jij trots op jouw winkelier, zijn of haar kwalitatieve producten, vakkennis en persoonlijke service? Ga naar www.ikkooplokaal.be en stem van 16 maart tot en met 15 april 2018 op jouw favoriete winkelier en win een arrangement!

27/04

Met het nieuwe multidisciplinaire festival ‘Gebroed’ gaan we op zoek naar het talent van morgen. Een weekend (27 en 28 april) lang is CC De Steiger het podium voor jonge theatermakers, muzikanten en beeldend kunstenaars. Kom hen ontdekken!

Maandag 6 maart kwamen de OCMW-raadsleden bijeen in de raadzaal van het OCMW (Welzijncampus Noorderlaan). Hier vind je de besluitenlijst van deze raad.