Nieuws - meest recent

30/10

Op dinsdag 30 oktober houdt de jeugddienst van Menen een vormingsdag genaamd Virals 3.0 in Park Ter Walle, Menen. Meense jongeren (met interesse in het jeugdwerk) kunnen er zowel in de namiddag als in de avond terecht voor uiteenlopende sessies.

20/10

Op vrijdag 19 oktober is het opnieuw Dag van de Jeugdbeweging! Vorig jaar hielden we The Hunger Games en daar kroonde KSA Menen zich als winnaar. Dit jaar kiezen we er opnieuw voor om een echte strijd te leveren tussen de jeugdbewegingen en organiseren we: MEXICAN DAY! In kader van ‘De Dag van de Jeugdbeweging’ organiseert Jeugddienst Menen op zaterdag 20 oktober 2018 het evenement ‘Mexican Day; een heuse battle in centrum Menen.

22/10

Maandag 22 oktober komen de gemeenteraadsleden bijeen in de raadzaal van het Stadhuis, Grote Markt 1 in Menen. De vergadering start gewoontegetrouw om 19:00. Hier vind je de toelichtingsnota en kun je ook een virtueel bezoek brengen aan de raadzaal.

Op zondag 14 oktober 2018 zijn er lokale en provinciale verkiezingen. De inwoners van alle Belgische gemeenten verkiezen op deze datum de leden van gemeente- en provincieraden. Alle info over deze verkiezingen en heel wat veel gestelde vragen vind je op volgende webpagina: www.menen.be/verkiezingen.

Het stadsbestuur en het OCMW Menen zijn op zoek naar 1 tijdelijk contractueel ICT-deskundige (m/v) B1-B3 ten behoeve van de afdeling Interne dienstverlening en Organisatie/dienst ICT

14/10

De Gidsenkring Menen-Wevelgem en de dienst toerisme Menen organiseren op ZONDAG 14 OKTOBER 2018 een wandeling met proevertjes. We doen 5 bekende en minder bekende locaties in Menen aan. Alles gebeurt onder de leiding van gidsen. Zij vertellen over de sites en wat er aangeboden wordt.

17/10

Het leven zit vol uitdagingen. Voor mensen in armoede nog net iets meer: 1 op 8 mensen met een laag inkomen stelt gezondheidszorg uit door financiële drempels. Als je dagelijks vecht tegen moeilijkheden op vlak van financiën, huisvesting, gezondheid, werk … klinkt ‘goed in je vel’ wel heel veraf. En net dat gevoel is nodig om vol te houden.

Dinsdag 2 oktober kwamen de OCMW-raadsleden bijeen in de raadzaal van het OCMW (Welzijncampus Noorderlaan).

Het stadsbestuur en het OCMW Menen zijn op zoek naar 1 deeltijdse (34,2/38) verpleegkundige en 1 voltijdse (38/38) verpleegkundige C3-C4 (m/v) bij het OCMW van Menen.

Het stadsbestuur en het OCMW Menen zijn op zoek naar 1 deeltijdse (30,4/38) zorgkundige en 1 deeltijdse (19/38) zorgkundige C1-C2 (m/v) bij het OCMW van Menen.