Jeugddienst organiseert infoavond vakantiewerkingen

16 maart 2019

Tijdens vakantieperiodes zoeken jongeren vaak een vakantiejob om wat extra zakgeld te verdienen. De vakantiewerkingen van de Stad Menen zijn jaarlijks op zoek naar vers bloed om hun teams te ondersteunen. Daarom organiseert de Jeugddienst op zaterdag 16 maart 2019 een infoavond.

In de schoolvakanties en doorheen het jaar organiseert de stad Menen verschillende vakantiewerkingen vanuit de Jeugddienst. Denk maar aan de speelpleinwerkingen in Menen en Lauwe, Mobspel of VindPlaatsGericht werken.

Voor deze vakantiewerkingen zoeken we elk jaar nieuwe, jonge en gemotiveerde animatoren die zich willen amuseren en tegelijk een centje willen bijverdienen in het jeugdwerk! Ben je 16 jaar (of word je dit jaar nog 16) of ouder, je zoekt een bijverdienste en je wil je helemaal uitleven, dan ben jij de persoon die we zoeken! Jongeren kunnen tijdens dit moment info over de verschillende vakantiewerkingen verwerven.

Welkom op 16 maart!

Geïnteresseerde jongeren zijn van harte welkom op zaterdag 16 maart 2019 in Park Ter Walle, J&M Sabbestraat 163A in Menen. De infoavond wordt gehouden in de VIP, die kan je bereiken langs de deur aan de zijkant van het gebouw (de oprit naar de poort toe) en via de trap naar boven. Er zullen richtingaanwijzers hangen. Onze deuren openen om 19:00, rond 22:00 willen we afsluiten. Je kan eveneens genieten van een natje en een droogje.