Inschrijvingen speelpleinwerking 2020 gestart

Gepubliceerd op Vrijdag 10 januari

De stedelijke jeugddienst organiseert tijdens de krokusvakantie (24 t.e.m. 28 februari) en de paasvakantie (6 t.e.m. 17 april, niet op Paasmaandag) terug speelpleinwerking in Menen (’t Speelbeest, wegens werken in Park Ter Walle in Blijdhove, Guido Gezellelaan 106) en Lauwe (De Speelveugel, Hoeve Delaere). 

Tijdens de speelpleinwerking kunnen kinderen komen spelen, knutselen, zich verkleden, spelletjes spelen, ravotten, kampen bouwen, met de fietsjes rondrijden… We trachten binnen onze speelpleinwerkingen alle kinderen een actieve, leuke, interessante en sociaal vormende vakantieweek te laten beleven. Elk uur, elke dag en elke week wordt zo een speelse, onvergetelijke en uitdagende ervaring voor elk kind. Een enthousiaste animatorengroep staat klaar om jullie (b)engels daarin te begeleiden en vooral te animeren! De speelpleinwerking is er voor alle kinderen tussen 3 en 15 jaar. Een speelpleindag start om 8:30 en eindigt om 17:00. Voor en na de werking is er opvang voorzien vanaf 7:00 tot 18:00. Op speelpleinwerking ’t Speelbeest Menen is er speciale aandacht voor kinderen met een extra zorgvraag. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info.

Inschrijven vanaf nu

Inschrijven kan vanaf nu online via http://reservaties.menen.be. Kun je niet online inschrijven, kom dan naar onze Jeugddienst. Vooraf inschrijven is wel verplicht (telefonisch inschrijven kan niet). Teruggave van inschrijving- en deelnamegeld is enkel mogelijk mits doktersattest én telefonische verwittiging vóór 9:00 op de dag van afwezigheid.

Meer info

Speelpleinwerking