Infomoment Leiewerken Menen

18 november 2019
Leiebrug

18 NOVEMBER 2019, 18:30, CC DE STEIGER
 
De Stad Menen organiseert op maandag 18 november in samenwerking met De Vlaamse Waterweg nv een infomoment over de Leiewerken.
 
In een vorige informatieronde in juni 2019 stelden we onder andere de ontwerpen van de beide bruggen aan het publiek voor. Ondertussen wordt achter de schermen naarstig verder gewerkt aan de voorbereidingen van deze Leiewerken. Zo start het openbaar onderzoek van de sloopwerken begin november. Het ideale moment om betrokkenen en andere geïnteresseerden opnieuw te informeren over de verdere faseringen binnen dit grote project. Op het infomoment zal De Vlaamse Waterweg nv informatie geven over het project Seine Schelde Vlaanderen, de algemene principes over de sloopwerken en de timing van die werken. Er is ook een terugkoppeling van de input over de tijdelijke invulling van de braakliggende terreinen na de sloopwerken: alle ideeën hierover die op de infomarkt in juni naar boven kwamen, worden op een rij gezet.

Iedereen is welkom op maandag 18 november om 18:30 in CC De Steiger, Waalvest 1 in Menen.

Meer over de Leiewerken Menen: www.seineschelde.be/locatie/menen

Locatie infomoment

Zie ook

Leiewerken in Menen: dit zijn de nieuwe bruggen
Menen maakt zich op voor een metamorfose! De Vlaamse Waterweg nv werkte, samen met stad Menen, achter de schermen hard verder aan de voorbereiding van de Leiewerken in het centrum. De voorontwerpen van de nieuwe brug in de Rijselstraat en de nieuwe fietsers- en voetgangersbrug ter hoogte van de Grondwetstraat zijn klaar! De ontwerpen werden op 19 juni onder grote belangstelling, voorgesteld op een infomarkt in CC De Steiger.