Gratis sessie ‘Digitaal bankieren’

Gepubliceerd op Vrijdag 23 augustus
05 september 2019

Maak kennis met digitaal bankieren tijdens een gratis infosessie op 5 september in LDC Dorpshuis Rekkem. Krijg digitaal bankieren in de vingers en regel jouw dagelijkse bankzaken voortaan online. 

Digitaal is de toekomst 

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt: de digitalisering is overal. Dus ook jouw bank wordt alsmaar digitaler. Jouw rekening nakijken, een overschrijving uitvoeren, je rekeninguittreksels nakijken: je kan het allemaal digitaal doen.
 
Om ervoor te zorgen dat iedereen volledig mee is, laat Febelfin in samenwerking met de stad Menen je op 5 september kennismaken met digitaal bankieren, via pc of smartphone. Febelfin, de federatie van de financiële sector, legt uit wat de voordelen zijn en hoe het werkt. Zo kun je in een handomdraai aan de slag!

Praktisch 

De sessie vindt plaats van 14:00 tot 15:30 in het Lokaal Dienstencentrum (LDC) Dorpshuis Rekkem.
Wil jij digitaal bankieren in de vingers krijgen? Schrijf dan snel in via de stedelijke dienst Lokale Economie & Ondernemen via carina.develter@menen.be of 056 529 241.

Sinds korte tijd staat er in het LDC Dorpshuis Rekkem in de ontmoetingsruimte op het gelijkvloers,  een PC ter beschikking van het publiek .
Bedoeling is dat iedereen deze PC kan gebruiken met oog op digitaal bankieren. De computer bevindt zich achter een scherm, dit  om het privaat karakter van het gebruik te waarborgen.
De PC kan gebruikt worden tijdens de openingsuren van het LDC (uitgenomen tijdens activiteiten van het dienstencentrum of verhuring van het lokaal)