Gratis online Energiefit-avond warmtepompen

Gepubliceerd op Maandag 17 januari 2022

Met een warmtepomp kun je tot driekwart van je warmte gratis uit de lucht, grond of water halen. Maar is je woning wel geschikt voor een warmtepomp? En hoe hou je het elektriciteitsverbruik binnen de perken? Welk type biedt de meeste voordelen? En welk warmteafgiftesysteem heb je nodig? Laat je goed informeren.

Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en een beter wooncomfort. 

Schrijf je daarom vandaag nog in voor de gratis online Energiefit-avond van Fluvius en Energiehuis-WarmerWonen.

Onafhankelijk advies in mensentaal. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden de voor-en nadelen van toestellen en technieken. 

Aansluitend informeert de RenovatieCoach van Intercommunale Leiedal jou over de onafhankelijke begeleiding die je kan krijgen voor de installatie van een warmtepomp of elk ander aspect van jouw energetische renovatie. 

Energiehuis-WarmerWonen versterkt je gemeentelijke woonloket en ondersteunt bij alle vragen rond premies en leningen. Ook zij komen tijdens deze avond aan bod.

Wanneer? Woensdag 23 februari om 19u30 (online)
Doelgroep: iedereen die zijn woning energiezuiniger en comfortabeler wil maken

Inschrijven via deze link