Gezonde voeding met Lore Bulcaen en Delphine Deleu

30/05

Op dinsdag 30 mei om 19:30 brengt bibliotheek Menen met Lore Bulcaen en Delphine Deleu, twee jonge Meense diëtisten, een avond rond gezonde voeding.

Al enkele jaren plaatsen we met de bibliotheek in de maand mei telkens een ander onderdeel van onze collectie in de kijker. Dit jaar besteden we aandacht aan gezonde voeding. We leggen daarbij de klemtoon op gezonde, lekkere en eenvoudig klaar te maken gerechten. Lore Bulcaen en Delphine Deleu geven tal van tips waarop je kunt letten en hoe je best bepaalde producten klaar maakt. Ze illustreren dit ook met enkele (koude) hapjes die zij klaarmaken. Lore die ook kookworkshops geeft, bracht in 2016 een eigen kookboek uit met meer dan zeventig gerechten, verdeeld onder koude hapjes, warme hapjes, soepen, wereldkeuken, salades, fastfood, vlees, vis, gebak en desserts. Menenaars kennen haar nog als stadsambassadrice 2014.

Daarnaast vind je in de bibliotheek een ruim aanbod aan kookboeken, dieetboeken en alles rond gezonde voeding op een leuke themastand. En enkele smakelijke meeneemrecepten!

De voordracht van Lore en Delphine vindt plaats achteraan in de bibliotheek op dinsdag 30 mei 2017 om 19:30.  Deelname is gratis maar graag vooraf inschrijven via bibliotheek@menen.be of 056 51 58 70.

Aangemaakt op: 22/05/2017